MAJKA MONSTRUM!!! Ova žena je svojoj ćerkici (2) učinila nešto što će je OBELEŽITI za ceo život!
Foto: Lost in Texas / Facebook

jezivo

MAJKA MONSTRUM!!! Ova žena je svojoj ćerkici (2) učinila nešto što će je OBELEŽITI za ceo život!

Ni prekaljeni policajci nisu mogli da veruju šta se desilo

Objavljeno:

Sara Piters, 25-godišnja majka iz Teksasa u SAD, osuđena je na 40 godina robije jer je pokušala da podvodi svoju ćerku (2) u zamenu za 1.200 dolara, policajcu koji se predstavio kao pedofil.

U pažljivo isplaniranoj akciji čiji cilj je bio iskorenjivanje seksualne eksploatacije dece, policajci su uspeli da pronađu i uhapse Pitersovu, koja je u februaru ove godine pokušala da preko interneta za 1.200 dolara proda svoju ćerkicu (2) osobi koja je htela da je seksualno iskoristi.

Kad je Pitersova ugovorila sve detalje "razmene", odvezla je svoju ćerku na dogovoreno mesto, ali tamo su je odmah sačekali policajci i uhapsili je.

Dete joj je oduzeto i odvedeno na sigurnu lokaciju, a Pitersova se odmah našla pod optužnicom za trgovinu ljudima i podvođenje deteta.

U četvrtak, sud u Teksasu je osudio Pitersovu na 40 godina zatvora, i ona neće biti dostupna za pomilovanje sve do 2038. godine.

- Teško je poverovati šta se desilo - da bi majka svesno izložila svoje dete ovome - rekao je Tajler Danman, šef Biroa za specijalne zločine.

(Espreso.co.rs)


Uz Espreso aplikaciju nijedna druga vam neće trebati. Instalirajte i proverite zašto!
counterImg

Espreso.co.rs


Mondo inc.