OVAKO JE MELANIJA IZGLEDALA PRE SVIH PLASTIČNIH OPERACIJA I BRDA PARA: Fotke iz Slovenije će vas PATOSIRATI (FOTO)
Melanija Tramp, Foto: Profimedia

vau!

OVAKO JE MELANIJA IZGLEDALA PRE SVIH PLASTIČNIH OPERACIJA I BRDA PARA: Fotke iz Slovenije će vas PATOSIRATI (FOTO)

Melanija Tramp rođena je u Jugoslaviji, a svoju popularnost stekla je udajom za bivšeg američkog predsednika

Objavljeno:

Melanija Tramp, bivša manekenka i prva dama, je rođena u Sloveniji 1970. godine, a državljanka SAD-a je postala 2006. godine. To je značilo da je ona tek druga prva dama po redu u zemlji, a koja je rođena u inostranstvu.

Detinjstvo je provela u uspavanoj industrijskoj Sevnici u skromnom stanu. Sada živi u raskošnom Mar-a-Lagu i provela je četiri godine u Beloj kući, i njen put do luksuza nije bio baš dug. Vrlo brzo je, lepa manekenka iz Slovenije, uspela da "osvoji" Ameriku.

Melanija Tramp
Melanija Trampfoto: Profimedia

Rođena 1970. u Sevnici, Slovenija, Melanija Knavs je uspela da postane prva dama Sjedinjenih Država, ali njen put do Bele Kuće je bio sve samo ne standardan. Odrasla u skromnoj porodici gde je otac Viktor bio prodavac automobila, a majka Amalija dizajnerka, Melanija Tramp je studirala dizajn i arhitekturu u Ljubljani pre nego što je, sa samo 18 godina, potpisala ugovor sa modnom agencijom u Milanu.

Evo kako je izgledala tokom svoje adolescencije dok je još živela u Sloveniji.

Njena karijera manekenke započela je na modnim pistama Evrope, ali je postala globalno prepoznatljiva na njujorškoj Nedelji mode. Tamo se, 1998. godine, sudbinski upoznala sa Donaldom Trampom na jednoj žurci.

Venčali su se 2005. godine, a 2006. dobili su sina Barona. Melanija se, međutim, našla pod lupom tokom Trampove predsedničke kampanje 2016. Optužena je za plagiranje govora Mišel Obame i suočila se s kritikama zbog svoje prošle karijere manekenke.

Iako je prva dama SAD, Melanija se distancira od političkih rasprava, ističući da je politika posao njenog muža. Njen put od malog grada u Sloveniji do Bele Kuće predstavlja intrigantan deo savremene političke i društvene istorije Sjedinjenih Država.

Bonus video:

01:01

TRAMP JE OSVEDOČENI MRZITELJ MUSLIMANA M. Kostić: Obe strane polažu prava na božju pomoć U RATU, a od OVOGA NAJVIŠE STRAHUJU

(Espreso/ Blic Žena/ Selena Ribić/ Prenela V.A)


Uz Espreso aplikaciju nijedna druga vam neće trebati. Instalirajte i proverite zašto!
counterImg

Espreso.co.rs


Mondo inc.