ŠTA SE DESILO SA MELANIJOM? Vrela SLOVENKA se konačno pojavila u JAVNOSTI, pa... o JEDNOM DETALJU svi BRUJE (VIDEO)
Melanija Tramp, Foto: Gripas Yuri/ABACA / Shutterstock Editorial / Profimedia

SVI GLEDAJU U OVO...

ŠTA SE DESILO SA MELANIJOM? Vrela SLOVENKA se konačno pojavila u JAVNOSTI, pa... o JEDNOM DETALJU svi BRUJE (VIDEO)

Bivša prva dama Amerike podsetila je sve koliko je njen modni stil moćan i otkrila promene svog imidža

Objavljeno:

Melanija i Donald Tramp pojavili su se sinoć prvi put zajedno u javnosti posle sedam meseci. Povod je bila zabava Noć veštica organizovana na njegovom imanju Mar-a-Lago na Floridi. Bivša prva dama Amerike podsetila je sve koliko je njen modni stil moćan i otkrila promene svog imidža.

Dok je Donald Tramp paradirao u klasičnom odelu i sa čuvenom crvenom kravatom, Melanija Tramp pojavila se u zavodljvoj haljini koja je istakla njenu manekensku liniju. Čini se da je bivša prva dama SAD smršala u međuvremenu iako nije imala problema sa kilažom.

Dugačka kosa sa svetlijim pramenovima sjajno joj pristaje i to je još jedna promena njenog imidža. Neprolazna crna haljina bila je odličan izbor kao i salonke koje su njen omiljeni model cipela.

Haljinu krasi zanimljiv izrez na grudima što je čini još zavodljivijom. Dok su prilazili stolu, Tramp je pozdravljao goste dok je jedna od radnica pomerila stolicu da Melaniija Tramp sedne.

Čuvena slovenačka manekenka izgledala je veoma glamurozno, na Instagramu hvale njen stil mada neki i dalje sumnjaju da je njihov brak pravi pa ga pitaju - koliko si platio suprugi da se pojavi na ovom događaju.

Sinovi Donalda Trampa Erik Tramp i Donald junior Tramp uskoro će svedočiti na sudu na Mnehetnu u slučaju protiv njegovog oca kojem se sudi zbor prevare.

U nastavku pogledajte prilog o Donaldu Trampu:

01:01

TRAMP JE OSVEDOČENI MRZITELJ MUSLIMANA M. Kostić: Obe strane polažu prava na božju pomoć U RATU, a od OVOGA NAJVIŠE STRAHUJU

(Espreso/ Najžena)


Uz Espreso aplikaciju nijedna druga vam neće trebati. Instalirajte i proverite zašto!
counterImg

Espreso.co.rs


Mondo inc.