TAJNI SNIMAK OTKRIO ŠTA JE TRAMP TRAŽIO OD MELANIJE? Imao je BIZARAN ZAHTEV, zanosna SLOVENKA ga je ISPUNILA
Melanija i Donald Tramp, Foto: Profimedia

prljave tajne

TAJNI SNIMAK OTKRIO ŠTA JE TRAMP TRAŽIO OD MELANIJE? Imao je BIZARAN ZAHTEV, zanosna SLOVENKA ga je ISPUNILA

Snimak otkriva i da je Prat rekao da je Tramp državne tajne odavao vrlo ležerno

Objavljeno:

Brak Melanije i Donalda Trampa koji traje od 2005. godine, uvek je važio za kontroverznu vezu. Novi detalji će to dočarati u punom sjaju. Prema novom tajnom snimku, bivši predsednik Amerike imao je više nego bizaran i nedopustiv zahtev prema svojoj supruzi.

Za nove detalje saznalo se zahvaljujući emisiji "NYT/'60 Minutes Australia", u kojoj se navode razgovori koje je australijski miliajrder Entoni Prat vodio sa Donaldom Trampom dok je bio na čelu SAD.

Ti novi detalji otkrivaju da je Tramp jednom prilikom tražio od Melanije Tramp da se "šepuri u bikiniju kako bi zabavila neke tipove koje je ugostio", piše TMZ i prema ovom portalu, ona je to prihvatila.

Melanija i Donald Tramp
Melanija i Donald Trampfoto: Profimedia

Donald Tramp je uvek bio ponosan što se njegova supruga bavila manekenstvom - samo je našao više nego pogrešan način da pokaže koliko je ponosan na svoju suprugu, sudeći prema novoj traci.

Melanija Tramp
Melanija Trampfoto: Tanjug / Ap

Snimak otkriva i da je Prat rekao da je Tramp državne tajne odavao vrlo ležerno. Times piše da je državni tužilac Džek Smit razgovara sa Pratom o bivšem američkom predsedniku.

Bonus video:

01:24

TRAMP OPTUŽEN JER SE PREDSTAVLJAO BOGATIJIM NEGO ŠTO JESTE?! Jelača: Ovo je najgori momenat za njega, a evo ZAŠTO je to radio

(Espreso/ Blic)


Uz Espreso aplikaciju nijedna druga vam neće trebati. Instalirajte i proverite zašto!
counterImg

Espreso.co.rs


Mondo inc.