NAJDISKUTABILNIJI KABINET U ISTORIJI SAD! Tramp računa na kontroverzne političare, bogataše, ali i svog sina?! (FOTO)
Foto: Reuters/mike Segar

Koga možemo da očekujemO?

NAJDISKUTABILNIJI KABINET U ISTORIJI SAD! Tramp računa na kontroverzne političare, bogataše, ali i svog sina?! (FOTO)

Očekuje se da će Tramp nagraditi ljude koji su ostali uz njega tokom jedne od najprljavijih predsedničkih kampanja u istoriji SAD određenim pozicijama i funkcijama u njegovom Kabinetu
Objavljeno:

Takođe, očekuje se da će Tramp nagraditi ljude koji su ostali uz njega tokom jedne od najprljavijih predsedničkih kampanja, uključujući Njuta Gingriča, Rudolfa Đulijanija, kao i Krisa Kristija, a svi oni nalaze se na vrhu liste prioriteta.

I republikanski političari mogu da očekuju kvalitetne i uticajne pozicije. Recimo, Bob Korker je kandidat za državnog sekretara, dok bi Džeferson Sesion mogao da postane novi sekretar odbrane.

Malo je reći kontroverzna, ali Trampova kampanja negativno će uticati na dovođenje atraktivnih talenata, pogotovo zbog otvorenog prozivanja njegove retorike od strane mnogih političara, analitičara i stručnjaka tokom protekle godine.

foto: Reuter

Zvaničnici 45. predsednika SAD privatno su zabrinuti kako neće moći da pronađu ženu visokog profila koja bi radila u njihovom kabinetu, sudeći prema osobama prisutnim njihovim internim diskusijama tokom kampanje, a s obzirom na njegove nedavne komentare o ženama.

Ipak, kako prenose funkcioneri iz Trampovog okruženja, primili su ogroman broj poziva i imejlova u poslednjih nekoliko nedelja, odnosno dok su ankete povećavale njegove šanse za ulazak u Belu kuću.

Bez obzira na sve poteškoće, službenici novog predsednika i dalje nemaju šta da kažu o pikovima u novom kabinetu, ali su se glasine u inostranim medijima ipak pojavile, pa Politico prenosi razgovor sa ekspertima, lobistima, akademicima i ljudima bliskim Donaldu Trampu.

counterImg

Espreso.co.rs


Mondo inc.