NAJDISKUTABILNIJI KABINET U ISTORIJI SAD! Tramp računa na kontroverzne političare, bogataše, ali i svog sina?! (FOTO)
Foto: Reuters/mike Segar

Koga možemo da očekujemO?

NAJDISKUTABILNIJI KABINET U ISTORIJI SAD! Tramp računa na kontroverzne političare, bogataše, ali i svog sina?! (FOTO)

Očekuje se da će Tramp nagraditi ljude koji su ostali uz njega tokom jedne od najprljavijih predsedničkih kampanja u istoriji SAD određenim pozicijama i funkcijama u njegovom Kabinetu
Objavljeno:

Ko će biti u timu Donalda Trampa? Ko će, uz njega, voditi politiku jedne od uticajnih država na svetu? Nagađanja i prognoze koga bi novi predsednik SAD mogao da uvrsti u svoj kabinet menjaju se iz dana u dan. Govori se o ljudima koji su ga podržavali u kampanji, o iskusnim republikancima, ali i ljudima iz sveta biznisa.

OK, znate da Espreso ima aplikaciju. Niste znali da je od danas još bolja!

Garancija da će bilo kod od navedenih biti u Trampovoj ekipi još nema. Najpre zbog toga što novi predsednik Sjedinjenih Američkih Država nema tradicionalni kadar insajdera i donatora u Vašingtonu kako bi odmah sačinio svoj kabinet. No, njegov tim prethodnih nekoliko meseci jeste radio na izgradnji kratke liste industrijskih titana i konzervativnih aktivista koji bi mogli da obuhvate jednu od najeklektnijih i najkontroverznijih predsedničkih Kabineta u modernoj istoriji SAD.

foto: Fonet

Svet oko Trampa počeo je sa mandatom angažovanja ljudi najviše iz privatnog sektora, što je i razumljivo s obzirom na nedostatak iskustva u vladinom sektoru. Upravo iz tog razloga razmišljaju o angažovanju Foresta Lukasa, 74-godišnjeg osnivača naftne kompanije "Lucas Oil", kao glavnog kandidata za sekretara unutrašnjih poslova, odnosno donora i veterana globalne bankarske grupacije Goldman Saks Stivena Manuhina kao sekretara finansijskog sektora.

counterImg

Espreso.co.rs


Mondo inc.