ASANŽ OPTUŽEN ZA PEDOFILIJU! Američki sajt ga prozvao da je slao GOLE SLIKE detetu od 8 godina, a zatim obrisao tekst! (FOTO)
Foto: Fonet / AP

još jedna podmetačina!

ASANŽ OPTUŽEN ZA PEDOFILIJU! Američki sajt ga prozvao da je slao GOLE SLIKE detetu od 8 godina, a zatim obrisao tekst! (FOTO)

Prema izveštaju pisanom u stilu optužnice, Asanž koristio sajt Toddandclare.com da bi slao slike i snimke sebe dok izvodi nepristojne seksualne radnje osmogodišnjoj devojčici
Objavljeno: 11:57h

Međutim, prema navodima Stefana Dina, komesara Bahamskih kraljevskih policijskih snaga, policija je dobila "neke informacije" ali "takva istraga ne postoji".

Izveštaj je potekao iz organizacije United Nations Global Compact (UNGC), dobrovoljne korporativne inicijative za održivi razvoj, unapređenje ljudskih i radnih prava i suzbijanje korupcije.

foto: Fonet / AP

Članice organizacije pišu svoje redovne izveštaje, na koje UN nemaju nikakvog uticaja. Firma T&C Network Solutions, koja je vlasnik sajta ToddandClare.com, poslala je u formi izveštaja, upravo izveštaj o Asanžu.

Posle toga je izbačena iz UNGC-a, zbog prekršaja "Mera integriteta" organizacije i zloupotrebe njenog identitata i logoa.

Drugim rečima, firma T&C Network Solutions je pokušala da "proturi" izveštaj o navodnim Asanžovim "zločinima seksulane prirode" kao zvanični dokument Ujedinjenih nacija.

foto: Printscreen

Sajt ToddandClare.com je u međuvremenu ugašen, a niko do njegovih predstvanika nije bio dostupan Buzzfeed-u za komentar.

(Espreso.co.rs / Buzzfeed)

counterImg

Espreso.co.rs


Mondo inc.