ASANŽ OPTUŽEN ZA PEDOFILIJU! Američki sajt ga prozvao da je slao GOLE SLIKE detetu od 8 godina, a zatim obrisao tekst! (FOTO)
Foto: Fonet / AP

još jedna podmetačina!

ASANŽ OPTUŽEN ZA PEDOFILIJU! Američki sajt ga prozvao da je slao GOLE SLIKE detetu od 8 godina, a zatim obrisao tekst! (FOTO)

Prema izveštaju pisanom u stilu optužnice, Asanž koristio sajt Toddandclare.com da bi slao slike i snimke sebe dok izvodi nepristojne seksualne radnje osmogodišnjoj devojčici
Objavljeno: 11:57h

Zbog čega je Džulijan Asanž ostao bez interneta u ambsadi Ekvadora, u kojoj boravi od 2012. godine. Od kako je Vikiliks u ponedeljak objavio da je Asanž ostao bez pristupa mreži, glasine o uzroku te odluke ne prestaju.

OK, znate da Espreso ima aplikaciju. Niste znali da je od danas još bolja!

Da li je Amerika vršila pritisak na Ekvador da "ućutka" Asanža zbog predstojećih predsedničkih izbora? Da li je Asanž umro? Da li mu je Pamela Anderson donela otrovani sendvič?

Jedna od teorija kaže da mu je Ekvador onemogućio pristup internetu zbog navodnog izveštaja UN u kome se kaže da je Asanž slao nepristojne slike i seksualno eksplictne poruke maloletnoj devojčici putem jednog dejting sajta.

foto: AP / Alastair Grant

"Izveštaj Ujedinjenih nacija" navodi da je policija Bahama protiv Asanža sprovela istragu o "kriminalnim seksualnim prestupima nad deteteom". Izveštaj, napisan u stilu optužnice, navodi da je Asanž koristio sajt Toddandclare.com, da bi "osmogodišnjoj devojčici slao nezakonite slike i snimke sebe dok izvodi nepristojne seksualne radnje".

counterImg

Espreso.co.rs


Mondo inc.