ENGLESKA MAJKA KRALJICA VOLI DA PIJE SAMO OVA 4 PIĆA DNEVNO: Šta je ovde istina, a šta laž?
Gušt joj je da pije pre i tokom obroka, Foto: EPA/FACUNDO ARRIZABALAGA

elizabeta druga

ENGLESKA MAJKA KRALJICA VOLI DA PIJE SAMO OVA 4 PIĆA DNEVNO: Šta je ovde istina, a šta laž?

Ova objava izazvala je podeljene komentare

Objavljeno: 15:31h

Engleska Kraljica Elizabeta nedavno je proslavila svoj 94. rođendan. Ona je jedna od najmoćnijih žena sveta i već dugo drži britanski tron. Uz nju se vezuju razne priče i kruže glasine o životu kraljevske porodice.

Na Tviteru se pojavila zanimljiva objava u kojoj se navodi šta i kada Kraljica voli da pije.

"Kraljica Elizabeta tokom dana popije četiri pića. Džin pre ručka, vino tokom ručka, martini pre večere, i šampanjac tokom večere"- piše u objavi:

Karta bića za Kraljicu je očigledno veoma raskošna. Ova objava izazvala je podeljene komentare. Neki korisnici misle da ona, pored ovoga, pije i lekove:

Neko je, pak bio oduševljen time šta sve ona popije za dan:

Podsetimo, Britanska kraljica slavi dva rođendana. Jedan je samo za članove najuže porodice, i to je bilo 21. aprila kada je njoj zaista rođendan, a drugi rođendan je kasnije i otvoren je za javnost ali trenutna epidemiološka situacija u Velikoj Britaniji će najverovatnije taj događaj odložiti ili definitivno otkazati.

Međutim, ispostavilo se da je ova vest lažna. Nju je negirao kraljičin bivši glavni kuvar Deren MekGrejdi. Kako se navodi na sajtu Readers Digest on je objasnio koja su kraljičina omiljena pića, ali ne i šta je njena dnevna dijeta.

Bonus video:

(Espreso.co.rs)


Uz Espreso aplikaciju nijedna druga vam neće trebati. Instalirajte i proverite zašto!
counterImg

Espreso.co.rs


Mondo inc.