POZNATO JE KADA JE KRALJICA POSLEDNJI PUT VIDELA DŽONSONA: Postoji li šansa da ju je zarazio?
Kraljica poštuje savete lekara, Foto: AP

korona u engleskoj

POZNATO JE KADA JE KRALJICA POSLEDNJI PUT VIDELA DŽONSONA: Postoji li šansa da ju je zarazio?

Iako je pozitivan na koronavirus, Princ Čarls i dalje, kod svoje kuće, obavlja "uobičajene" dužnosti

Objavljeno:

Britanska kraljica Elizabeta II dobrog je zdravstvenog stanja, poslednji put se susrela sa premijerom Džonsonom pre 16 dana, saopštili su članovi kraljevskog osoblja nakon što je premijer danas testiran pozitivno na koronavirus.

Šezdesettrogodišnja kraljica, čiji je sin, Princ Čarls, takođe inficiran, rečeno je da "sluša sve potrebne savete koji se tiču njene dobrobiti".

Portparol Bakingemske palate izavio je: "Njeno veličanstvo, Kraljica, dobrog je zdravlja. Premijera Džonsona srela je poslednji pu 11. marta a sada sluša instrukcije lekara."

Iako je pozitivan na koronavirus, Princ Čarls i dalje, kod svoje kuće, obavlja "uobičajene" dužnosti. Kako on sam kaže da " ima samo blage simptome".

On i njegova supruga, vojvotkinja od Kornvola, koja je takođe pozitivna na koronavirus, žive odvojeno u škotskoj vili Birkhol, u samoizolaciji.

Princ je postao najpoznatija ličnost u Britaniji kojoj je dijagnostifikovan koronavirus ranije ove nedelje, nakon što je Klarens Haus objavio vest.

Osoblje britanske kraljice saopštilo je da je dobio na stotine poruka podrške od kako je otkrivena diagnoza, bilo putem pisama ili poruka na društvenim mrežama.

Razumljivo je kako njegovi doktori smatraju Čarlsovo stanje neće postati ozbiljnije.

Bonus video:

(Espreso.co.rs/Daily Mail)


Uz Espreso aplikaciju nijedna druga vam neće trebati. Instalirajte i proverite zašto!
counterImg

Espreso.co.rs


Mondo inc.