KORONAVIRUS UŠAO NA BRITANSKI DVOR: Kraljica odmah donela OVU ODLUKU!
Kraljica je naslutila šta se dešava, Foto: AP

nevolje za elizabetu

KORONAVIRUS UŠAO NA BRITANSKI DVOR: Kraljica odmah donela OVU ODLUKU!

Kraljica je u Vindzor stigla sa suprugom, princom Filipom, te je otkazala sve planove, uključujući i pet baštenskih zabava u Bakingemskoj palati

Objavljeno:

Jedan član kraljevskog osoblja, koje broji 500 zaposlenih, pozitivan je na Covid-19, a svi koji su bili u kontaktu sa njim, moraće u samoizolaciju.

Britanska kraljica Elizabeta II. u četvrtak 19. marta napustila je Bakingemsku palatu i preselila se u dvorac Vindzor zbog cele situacije sa koronavirusom. No, osim što će tamo provesti ukršnje praznike, sada je još logičnije zašto je kraljica tamo otputovala nedelju dana ranije.

Naime, pre nego je otišla, njeno osoblje, koje broji 500 članova, testirano je na koronavirus, a strani mediji pišu da je jedan član osoblja pozitivan na Covid-19.

"Zaposleni je saznao da je pozitivan pre nego je kraljica otišla u Vindzor. Palačt ima 500 članova osoblja, pa, poput bilo kojeg radnog mesta, nije nezamislivo da će se neko zaraziti", rekao je izvor blizak kraljevskoj porodici.

Kraljica je u Vindzor stigla sa suprugom, princom Filipom, te je otkazala sve planove, uključujući i pet baštenskih zabava u Bakingemskoj palati.

Što se tiče tradicionalne godišnje vojne parade "Trooping the Colour", palata će u konsultaciji sa britanskom vladom odlučiti hoće li se ceremonija održati, a to važi i za obeležavanje 75. godišnjice Dana pobede nad fašizmom u Evropi te planiranu državnu posetu japanskog cara.

Bonus video:

(Espreso.co.rs/Gloria.hr)


Uz Espreso aplikaciju nijedna druga vam neće trebati. Instalirajte i proverite zašto!
counterImg

Espreso.co.rs


Mondo inc.