LUKAŠENKO DOBIO KORONU?! Bio u kontaktu sa zaraženim, a raije je pričao za bolest da je OBIČNA PSIHOZA
Aleksandar Lukašenko, Foto: Youtube printscreen/euronews in english

SVET U ŠOKU

LUKAŠENKO DOBIO KORONU?! Bio u kontaktu sa zaraženim, a raije je pričao za bolest da je OBIČNA PSIHOZA

Čovek koji vodi Belorusiju od 1994. godine odbacio je zabrinutosti zbog oboljenja koje je nazvao "psihozom" i sugerisao da se u sklopu borbe protiv virusa pije votka, ide u saunu i da se vozi traktor

Objavljeno:

Aleksandar Lukašenko ipak neće biti u samoizolaciji, već će nastaviti da radi kao i do sada, objavila je njegova portparolka Natalija Aismont.

Čovek koji vodi Belorusiju od 1994. godine odbacio je zabrinutosti zbog oboljenja koje je nazvao "psihozom" i sugerisao da se u sklopu borbe protiv virusa pije votka, ide u saunu i da se vozi traktor.

Takođe, on je deo jednog amaterskog hokejaškog kluba i više puta je nastupao pred velikim brojem gledalaca. Upravo je na jednoj utakmici došao u kontakt sa virusom, piše Informer.

- Njegov saigrač je hospitalizovan jer se u početku sumnjalo da ima upalu pluća, ali je kasnije testiran na kovid 19 i rezultat je bio pozitivan - istakla je portparolka.

Saigrač je prethodno dao izjavu da nije ništa strašno.

- Nisam zaražen koronavirusom, imam blagu prehladu.

Lukašenkov tim je 11. put osvojio titulu u svojoj amaterskoj ligi, a kada mu je jedan od novinara u martu sugerisao da nije bezbedno organizovati hokejaške utakmice tokom pandemije, imao je spreman odgovor.

- Ovde nema virusa, da li vidite da neki leti unaokolo? - odbrusio je predsednik.

Bonus video:

(Espreso.co.rs)


Uz Espreso aplikaciju nijedna druga vam neće trebati. Instalirajte i proverite zašto!
counterImg

Espreso.co.rs


Mondo inc.