ONA JE UZORNA GRAĐANKA, A NIJE DOŠLA NA 18 ROČIŠTA! Đinđićev telohranitelj napao Vesnu Pešić zbog Novaka Đokovića!
Milan Veruović napao Vesnu Pešić, Foto: EPA/Dave Hunt, Beta / Miloš Miškov, Printscreen

PRŠTI

ONA JE UZORNA GRAĐANKA, A NIJE DOŠLA NA 18 ROČIŠTA! Đinđićev telohranitelj napao Vesnu Pešić zbog Novaka Đokovića!

Njemu je zasmetala izjava Vesne Pešić koja se kako on kaže, predstavlja kao uzorna građanka dok Noleta naziva "primitivcem"

Objavljeno:

Đinđićev telohranitelj, Milan Veruović se na društvenoj mreži Tviter obratio političarki Vesni Pešić, ali i javnosti i to nakon što je juče komentarisala izjavu Novaka Đokovića koji je izneo svoj stav o vakcinaciji i koronavirusu.

- Ja sam ovim povodom i klevetama koje su protiv mene iznosili u medijima, pre svega Vesna Pešić jer je na skupštinskoj govornici i u novimama to ponovila, tužio Vesnu Pešić, tadašnju potpredsednicu LDP-a. Tužio sam je za klevetu i uvredu časti i sud je više puta pokušavao da je dozove na sudski spor. Ona se nije odazivala, niti se pozvala na poslanički imunitet kojim je mogla da ospori tužbu. Ja sam se između ostalog i obratio i tadašnjem generalnom sekretaru Skupštine Srbije, gospodinu Odaloviću jer sud nije mogao da dođe do adrese Vesne Pešić kako bi je pozvao na 18 zakazano ročište zbog moje tužbe. Oni su koristili poslaničke imunitete da šire laži kako bi zataškali 12. mart, naglasio je Veruović.

Njemu je zasmetala izjava Vesne Pešić koja se kako on kaže, predstavlja kao uzorna građanka dok Noleta naziva "primitivcem".

- Primitivac, nažalost. Igra odlično, ali neškolovan, napisala je Pešić ispod članka DW u kome se govori o Novakovim stavovima kada su korona i vakcinacija u pitanju.

Naime, Novakova izjava izazvala je oprečne i prilično žestoke reakcije u svetskoj javnosti, svi mediji su brujali o tome, a "Njujork Tajms" je kontaktirao srpskog tenisera u vezi sa njegovim stavom i tražio podrobnije objašnjenje.

Đoković je preko svog menadžmetna "Njujork Tajmsu" poslao svoje mišljenje, u kome kako piše ovaj američki medij nije pojasnio da li je uopšteno protiv svih vakcina, ali da jeste u ovom trenutku protiv toga da vakcina protiv Covid-19 bude obavezna da bi mogao da putuje.

- Nisam ekspert, ali hoću da imam opciju da izaberem šta je najbolje za moje telo. Nastaviću da istražujem na ovu temu jer je važna i uticaće na sve nas. Da budem iskren, malo sam zbunjen, baš kao ostatak sveta. Uprkos tome što imam pristup informacijama, u nedoumici sam šta je najbolje uraditi ovoj situaciji. Radoznao sam o tome kako ojačati metabolizam da bismo bili u najboljoj fizičkoj spremi kako bismo porazili Covid-19 - poručeno je iz Đokovićevog menadžmenta.

Podsećamo, Vesna Pešić je optužila Đinđićevog šefa obezbeđenja Milana Veruovića da je izmislio treći metak i da je ometao suđenje za ubistvo premijera 2017. godine.

foto: Marina Lopičić

Upitana da objasni koji bi bio motiv Veruovića, koji je i sam ranjen 12. marta, da sprečava istragu o atentatu, Pešićka je odgovorila:

- To morate da pitate njega. Ne znam koji su njegovi motivi i zašto on to radi, zašto izmišlja treći metak, zašto uporno daje argumente odbrani ubica... Ono što je očigledno jeste da je zaposlenje Veruovića u Vladi nagrada za sve ono što je radio u toku istrage i suđenja.

S druge strane, Milan Veruović u izjavi za tadašnji Press odgovorio na prozivke Vesne Pešić:

- Vesna Pešić danas radi isto ono što je 2001. i 2002. radio Vojislav Šešelj. Moje ime tada je često pominjano za skupštinskom govornicom kada su radikali napadali Zorana Đinđića. Stvarno ne znam koji je cilj gospođe Vesne Pešić da postavlja pitanje o meni, o mojoj kompetentnosti, da tvrdi da izmišljam treći metak...

Bonus video:

(Espreso.co.rs)


Uz Espreso aplikaciju nijedna druga vam neće trebati. Instalirajte i proverite zašto!
counterImg

Espreso.co.rs


Mondo inc.