TANJA FAJON JE IDIOTKINJA! Đuka izvređao poslanicu EP, pa se obrušio na Reportere bez granica! Sve je obrazložio
Vladimir Đukanović, Foto: Printscreen Youtube / Vladimir Djukanovic

izneo svoj stav

TANJA FAJON JE IDIOTKINJA! Đuka izvređao poslanicu EP, pa se obrušio na Reportere bez granica! Sve je obrazložio

Vladimir Đukanović, poslanik i član Predsedništva vladajuće SNS, prilično je besan poslednjih dana

Objavljeno:

Poziv Tanje Fajon, poslanice Evropskog parlamenta i predsedavajućeg delegacije EP za Srbiju, i Vladimira Bilčika, izvestioca EP za Srbiju, vlastima u Brogradu da dozvole rad parlamenta u vreme pandemije naišao je na oprečne stavove srpskih poslanika.

Vladimir Đukanović, poslanik i član Predsedništva vladajuće SNS je Tanju Fajon nazvao idiotkinjom, a onda je obrazložio svoj stav za list Danas.

„Tanja Fajon je idiotkinja. Baš tako napišite. Nju više ozbiljno ne uzimaju ni u Sloveniji, a kamoli u Evropskoj uniji i evropskom parlamentu. Ta njena izjava data u vreme pandemije korona virusa koji predstavlja opasnost po čitav svet i sve ljude je krajnje skandalozna i ne znam zbog čega se toliko insistira na izjavama osobe koja nema ama baš nikakav kredibilitet i koju kao kredibilnu osobu ne tretiraju više ni u Evropskoj uniji. Pitam zbog čega Fajon ne predloži Evropskom parlamentu da zaseda u vreme pandemije. Logično bi bilo da takav predlog iznese prvo tamo, pa onda da tako nešto predlaže nama u Srbiji. Stvarno mi nije jasno ko tu osobu uzima za ozbiljno“, poručio je za Danas Vladimir Đukanović.

Đukanović se takođe oglasio na Jutjubu, a snimak je objavio pod nazivom, "dalje ruke od Srbije."

On se u videu posebno osvrnuo na Reportere bez granica.

"Ne postoje veći ratni huškači, najveće bitange na kugli zemaljskoj od Reportera bez granica", rekao je Đuka i dodao:

"Najgori reklameri ratnih sukoba i uvek ide njihova kritika prema svakoj zemlji koja hoće da bude suverena", objasnio je Vladimir Đukanović.

- Kada me kritikuju zbog medijskih sloboda, ja sam oduševljen, znači da naša zemlja radi odlično. Sve suprotno ova zemlja mora da uradi od onog što kažu Reporteri bez granica, naglasio je u snimku.

Pogledajte video:

Bonus video:

(Espreso.co.rs)


Uz Espreso aplikaciju nijedna druga vam neće trebati. Instalirajte i proverite zašto!
counterImg

Espreso.co.rs


Mondo inc.