VIRUS ME RAZBIO, MISLIO SAM, MLAD SAM, NEĆU SE ZARAZITI: Ispovest 18-godišnjaka koju svako mora da pročita
ilustracija, Foto: Printscreen, Tviter

DA SE NE DESI I VAMA

VIRUS ME RAZBIO, MISLIO SAM, MLAD SAM, NEĆU SE ZARAZITI: Ispovest 18-godišnjaka koju svako mora da pročita

Zarazio se koronom dok je radio za kasom u prodavnici

Objavljeno:

Dimitri Mičel (18), koji je radio u jednoj prodavnici u Ajovi, oporavio se od korona virusa i apelovao na druge ljude da poštuju mere kao što su socijalno distanciranje i izbegavanje grupa.

- Želim da budem siguran da svi znaju da bez obzira koliko godina imaju, virus može ozbiljno da utiče na njih i može ozbiljno da vas razbije kao što je razbio mene - kazao je Mičel za CNN.

- Nadam se da će svi biti odgovorni, zato što ovo nije za šalu, ovo je pravi problem - dodao je on.

Mičel je rekao da misli da se zarazio dok je radio za kasom u prodavnici i istakao da se sredinom marta razboleo i da mu je stanje bilo sve lošije: imao je visoku temperaturu, umarao se, teško je govorio i imao "užasne glavobolje".

Njegova majka Lora Joder rekla je da je odvela sina u bolnicu, ali u prvom trenutku nije mogao da bude testiran, jer je osoblje tamo reklo da je previše mlad. Priznao je da u tom trenutku nije mislio da će dobiti korona virus, pošto je tada smatrao da on u većini slučajeva napada starije ljude.

- Nikada nisam očekivao da ću ga "zakačiti", a nisam mogao ni da pretpostavim da će da dođe do zajednice u kojoj živim - kazao je on.

Bonus video:

(Espreso.co.rs/SrbijaDanas)


Uz Espreso aplikaciju nijedna druga vam neće trebati. Instalirajte i proverite zašto!
counterImg

Espreso.co.rs


Mondo inc.