ČUVENI SRPSKI HIRURG ZARAŽEN JE KORONOM: U bolnici je, a njegovo stanje je ovakvo!
ilustracija, Foto: Printscreen Youtube

poznati doktor ima koronu

ČUVENI SRPSKI HIRURG ZARAŽEN JE KORONOM: U bolnici je, a njegovo stanje je ovakvo!

Čuveni hirurg dr Miodrag Lazić zaražen je korona virusom, u bolnici je ali NIJE na respiratoru i njegovo stanje je stabilno

Objavljeno:

Čuveni hirurg dr Miodrag Lazić zaražen je korona virusom, u bolnici je ali NIJE na respiratoru i njegovo stanje je stabilno.

Čuveni srpski hirurg, lekar niškog Kliničkog centra, koji je spasio nebrojano mnogo života tokom ratnih devedesetih godina prošlog veka, dr Miodrag Lazić, oboleo je od korona virusa. Na bolničkom je lečenju ali je njegovo stanje stabilno i nije na respiratoru, kako su danas preneli mediji.

Pomoćnik generalnog direktora i direktor Klinike za anesteziju i intenzivnu terapiju dr Radmilo Janković je rekao Srni da doktor Lazić, koji je zaražen virusom korona, nije na respiratoru već prima samo kiseoničku suplementaciju, odnosno povremeno dobija kiseonik preko maske.

Janković je rekao da je za sada situacija pod kontrolom i da se nada da dalja invazivna terapija neće biti potrebna.

"Potpuna je neistina i dezinformacija da se on nalazi na aparatima", rekao je dr Janković.

On kaže da je juče u redovnoj viziti obišao sve pacijente na intenzivnoj nezi, uključujući i doktora Lazića, uz kojeg je proveo pola sata, porazgovarao sa njim i detaljno prekontrolisao terapiju.

"Razgovarali smo. On je jako dobro, raspoložen… Čak smo snimili selfi. Njegovo zdravstveno stanje je stabilno", rekao je dr Janković.

Bonus video:

(Espreso.co.rs/Mondo)


Uz Espreso aplikaciju nijedna druga vam neće trebati. Instalirajte i proverite zašto!
counterImg

Espreso.co.rs


Mondo inc.