PČELAR OBJAVIO FOTOGRAFIJU MRTVIH PČELA: Ovo je ista tragedija kao kad bacaju OSIROMAŠENI URANIJUM na ljude (FOTO)
Sve su pomrle, Foto: Facebook

tužan prizor

PČELAR OBJAVIO FOTOGRAFIJU MRTVIH PČELA: Ovo je ista tragedija kao kad bacaju OSIROMAŠENI URANIJUM na ljude (FOTO)

Ovaj poljoprivrednik ostao je bez svih svojih pčela, a na svom profilu postavio je tužne fotografije uništenog pčelinjaka

Objavljeno:

Jedan bugarski pčelar na svom Fejsbuk profilu objavio je fotografije mrtvih pčela i uz njih napisao potresne reči. Kako je naveo, za ovaj prizor krivi su pesticidi, od kojih su se mu se pčele potrovale.

Ovaj poljoprivrednik ostao je bez svih svojih pčela, a na svom profilu postavio je tužne fotografije uništenog pčelinjaka.

Pomrle pčele
Pomrle pčele foto: Facebook

- Za pčele treba dići revoluciju. Ovo je tragedija ista kao kad bacaju osiromašeni uranijum na ljude, ista - napisao je jedan od korisnika.

Potpuno očajan zbog onog što je zatekao kod svojih košnica, napisao je komentar koji je i druge naterao da pišu i da se zamisle.

- Da su na slikama mrtvi psi ili mačke, bilo bi mnogo "ljutih" reakcija. Da je si*a ili du*e, bio bi ispunjen palčevima ili srcima - napisao je ovaj Bugarin.

On je u svojoj objavi napisao i da su "ove pčele, nažalost, ubijene pesticidima".

- Ostavimo po strani njihov med, ako nestanu sa lica zemlje čovečanstvo (kao što znamo) će imati samo četiri godine života! - napisao je ovaj pčelar uz objavljene fotografije.

BONUS VIDEO: EVO ŠTA MU SE DESILO: Iskrena ispovest pacijenta iz Padinske Skele

(Espreso.co.rs / Mediji)


Uz Espreso aplikaciju nijedna druga vam neće trebati. Instalirajte i proverite zašto!
counterImg

Espreso.co.rs


Mondo inc.