DEVOJČICI JE BILO MUKA POSLE SVAKOG OBROKA: Lekari se zaprepastili kada su izvadili OVO iz njenog stomaka (VIDEO)
Ilustracija, Foto: Profimedia

bizar

DEVOJČICI JE BILO MUKA POSLE SVAKOG OBROKA: Lekari se zaprepastili kada su izvadili OVO iz njenog stomaka (VIDEO)

Kada je devojčica iz Indije stara 15 godina došla u bolnicu u Utar Pradešu, lekari su u njenom želucu otkrili čvrstu masu dugu 1,5 metar. Osim toga, imala je lezije u želucu i tankom crevu

Objavljeno:

Devojčica iz Indije Kavita Kumari (15) gutala je dlake proteklih godinu dana. Njena zavisnost u početku nije bila toliko dramatična dok je jela sopstvenu kosu, ali je počela da traži dlake svuda i da ih jede. Čak je i drugaricama u školi čupala kosu s glave i jela je.

U međuvremenu je izgubila interes za hranu tako da su je hranili na silu, a žalila se na bolove u stomaku i malaksalost. Dr Bahadur Sidart je rekao da nije očekivao da će snop dlaka biti toliko dug i da se prvi put u svojoj dugogodišnjoj karijeri susreo s nečim takvim. Otkriveno je i da Kavita ima Zlatokosa sindrom, koji je psihološke prirode i zbog kojeg je imala potrebu da jede dlake. Nakon što su joj izvadili dlake iz želuca, Kavita se oporavlja u bolnici i uskoro će moći ponovo da jede.

– Bila je toliko slaba da smo mislili da neće preživeti još jedan dan. Nismo znali da jede kosu, iako je u nekoliko navrata i meni znala da iščupa nekoliko dlaka, ali sam mislila da to radi iz šale. Kad je prestala pravilno da jede i počela da se žali na bolove u stomaku tada smo se ozbiljno zabrinuli. Zahvalna sam lekarima što su joj spasili život – rekla je njena majka.

BONUS VIDEO: EVO ŠTA MU SE DESILO: Iskrena ispovest pacijenta iz Padinske Skele

(Espreso.co.rs / Beograd.in)


Uz Espreso aplikaciju nijedna druga vam neće trebati. Instalirajte i proverite zašto!
counterImg

Espreso.co.rs


Mondo inc.