U Srbiji od BOLESTI SRCA i KRVNIH SUDOVA svake godine UMRE više od 50.000 ljudi! ZAŠTITITE SE NA VREME
Ilustracija, Foto: Promo

POVEDITE RAČUNA O SEBI!

U Srbiji od BOLESTI SRCA i KRVNIH SUDOVA svake godine UMRE više od 50.000 ljudi! ZAŠTITITE SE NA VREME

Neslavna statistika kaže da od ove grupe bolesti na svakih sat vremena umre šest osoba

Objavljeno: 12:40h

Od bolesti srca i krvnih sudova najčešće se oboleva i umire u Srbiji. Kardiovaskularne bolesti godišnje "potpišu" više od 50.000 umrlica što našu zemlju svrstava na neslavno treće mesto odmah posle Rusije i Ukrajine.

Prema poslednjim podacima Instituta za javno zdravlje Srbije "Dr Milan Jovanović Batut" od bolesti srca i krvnih sudova češće umiru žene nego muškarci. Neslavna statistika kaže da od ove grupe bolesti na svakih sat vremena umre šest osoba.

Saznajte kako je Jovan Dimitrijević, vozač GSP-a pomogao sebi sa prirodnim biljnim preparatom Antistres + Corvit + Cirkul o kome možete pročitati detalje klikom OVDE.

foto: Promo

VELIKI STRES SLABO SRCE

Jovanu je srce radilo sa 50% kapaciteta i bio je u stalnom strahu da ne izgubi posao, a kolege su se iznenadile promenom koja je nastala samo posle upotrebe 2 kompleta za srce Bio-Teo kapi.

– Koliko straha, stresa, nemoći sam trpeo, to samo ja znam, i nisam verovao da sve to mogu da reše biljne kapi. Bilo mi je mnogo jednostavno, obzirom da te tegobe koje sam imao nisu bile ozbiljne – započinje svoju priču Jovan Dimitrijević, vozač GSP-a.

– Na sreću, u očajanju, okrenuo sam se internetu, i u velikoj ponudi raznih biljnih preparata odlučio sam se za Bio-Teo. Učinio mi se najuverljivijim. Ti ljudi koji su govorili o svojim iskustvima pričali su svoju muku na ubedljiv način. – Kako kaže, bojao se da zbog svog stanja ne izgubi posao jer su njegovi problemi bili očigledni. Noćna gušenja su bila nepodnošljiva, ostajao je bez vazduha, srce je jedva kucalo.

– Skakao sam iz kreveta, obliven znojem i to mi je još više pojačavalo stres jer nisam mogao da nastavim da spavam, a mora se na posao... – ističe Jovan.

– Nekako sam se borio dok nije počela i tokom dana da se dešava ista slika. Svaki dan na poslu počela su gušenja, dolazila je Hitna pomoć, daju mi infuziju i bude dobro za kratko vreme.

– Na redovnom sistematskom pregledu koji je obavezan za nas, rekli su mi da imam problem sa srcem, i krenuo sam na sve analize. Sve je bilo OK, ali su zaključili da je zbog velikog stresa srce oslabilo i radilo sa 50% kapaciteta.

To me je još više bacilo u očaj i stres se samo pojačavao. Tada sam na internetu video sajt Bio-Teo i odmah sam poručio tinkture za moje stanje. I evo – lekari na poslednjoj kontroli kažu da je radna sposobnost bolja i da srce sada radi sa 61% kapaciteta. To je bilo posle popijena 2 kompleta, a sada se još bolje osećam i videćemo šta će reći naredna kontrola.

– Šta da vam kažem, mnogo lakše radim, nema zamaranja ni gušenja, nema nervoze, dobro spavam, 'u jednom komadu', bez skakanja i uznemirenja. San je važan za moj posao i stabilnost. Puno je stresno u saobraćaju pa bih zamolio sve pešake i vozače da više paze – nisu sami...

Jovan Dimitrijević, vozač GSP-a, 10.04.2019.

Biljni komplet Antistres + Corvit + Cirkul koji sadrži 3 biljne tinkture i pije se 30 do 45 dana možete poručiti klikom OVDE, po ceni od 2880 rsd, ili pozivom na broj 011/4420-502 radnim danima.

Isporuka se vrši na teritoriji: Srbije, Bosne i Hercegovine i Crne Gore.

Benefiti korišćenja biljnih formula ovog kompleta:

  1. Pomaže kod aritmije, bola u grudima, angine pektoris
  2. Jača snagu oslabljenog srčanog mišića
  3. Otklanja bolesti modernog života (nervnu napetost, stres, razdražljivost, lupanje srca, nesanicu i glavobolju)
  4. Otklanja opasnost od infarkta i štiti od iznenadnog infarkta miokarda (srčanog mišića)
  5. Pomaže kod pripreme za koronarografiju i operacije srca
  6. Otklanja posledice posle infarkta
  7. Poboljšava cirkulaciju i čisti krvne sudove (reguliše holesterol i trigliceride)
  8. Reguliše pritisak
  9. Ubrzava oporavak posle moždanog udara – šloga
foto: Promo

Odobrilo Ministarstvo zdravlja Republike Srbije. Rešenje broj: 13317/2018

BILJNE TINKTURE TRAVARA STEVE MARIĆA SPOJ SU ZNANJA, ISKUSTVA I LEKOVITOG BILJA KOJE SE SKUPLJA NA NAŠIM EKOLOŠKIM NAJČISTIJIM PROSTORIMA. TINKTURE SADRŽE I PO DESETAK VRSTA BILJA.

Za najbolji efekat se preporučuje konzumiranje barem 2 kompleta za redom. Naše biljne kapi (tinkture) slobodno mogu piti osobe koje su operisane i/ili koje piju lekove. Biljni komplet za kardiovaskularni i nervni sistem "Antistres + Corvit + Cirkul" je registrovan i odobren od strane Ministarstva zdravlja Republike Srbije i ne postoje poznate kontraindikacije. Ono što je bitno kada se piju lekovi je da se terapija lekovima NE prekida dok vaš lekar na kaže suprotno, kao i da se napravi pauza od 30 do 60 minuta između korišćnjenja lekova i naših biljnih kapi (tinktura).

Biljni komplet Antistres + Corvit + Cirkul koji sadrži 3 biljne tinkture (bočice) možete poručiti klikom OVDE, po ceni od 2880 rsd, ili pozivom na broj 011/4420-502 radnim danima.

foto: Promo

BONUS VIDEO:

SVAKA ŽENA ŽELI SAVRŠENO RAVAN STOMAK, A OVA VEŽBA JE NEVEROVATNO LAKA: Instruktorka pilatesa objasnila šta treba da radite 1 minut ležeći, stojeći ili klečeći!

(Espreso.co.rs)


Uz Espreso aplikaciju nijedna druga vam neće trebati. Instalirajte i proverite zašto!
counterImg

Espreso.co.rs


Mondo inc.