ZAUSTAVILI SU GA ZBOG SLOMLJENOG SVETLA, ALI ONDA SU OTKRILI HOROR: Njegova saputnica ispričala je policiji ZASTRAŠUJUĆU TAJNU!
Foto: AP

serijski ubica

ZAUSTAVILI SU GA ZBOG SLOMLJENOG SVETLA, ALI ONDA SU OTKRILI HOROR: Njegova saputnica ispričala je policiji ZASTRAŠUJUĆU TAJNU!

Stjuart Veldon počinio je stravične zločine

Objavljeno:

Policija Masačusetsa utvrdila da su leševi tri žene, koji su pronađeni u kući osumnjičenog serijskog ubice Stjuarta Veldona, zapravo tela devojaka koje su nedavno prijavljene kao nestale.

Tela Amerike Linden (33), Ernestine Rajans (47) i Kajle Eskalante (26) policija je pronašla prošle srede u "kući horora".

Nadležni tek treba da utvrde kako su umrle, ali su naglasili da takav slučaj još nisu imali.

Tela su pronađena nakon što je majka Veldona pozvala policiju jer je kod sina u kući osetila čudan miris. On tada nije bio u kući, jer je nekoliko dana ranije došao u sukob sa policijom. Zaustavili su ga zbog slomljenog svetla, ali je on krenuo da beži, i slupao se. Sa njim u automobilu je bila žena (25) koja je odmah policiji ispričala da je Veldon držao kao seksualnu robinju i da su joj spasli život.

Odvežena je u bolnicu gde su utvrdili da je imala stravične povrede stomaka nastale od noža, kao i da je Veldon tukao čekićem.

U kući gde su pronađena tela nalazilo se i dete, ali nije poznato u kakvom je odnosu sa Veldonom.

Veldon ima kriminalnu prošlost i u dva navrata je bio u zatvoru zbog pljački.

Njegova tetka Hana Veldon je za medije izjavila kako veruje da je u njemu nešto "puklo".

- Kada sam videla šta se desilo jadnoj devojci, rekla sam taj dečko je bolestan, stvarno jeste. Bar joj je davao vodu da se hidrira - rekla je.

(Espreso.co.rs/Dailymail.co.uk)


Uz Espreso aplikaciju nijedna druga vam neće trebati. Instalirajte i proverite zašto!
counterImg

Espreso.co.rs


Mondo inc.