Preminuo ozloglašeni SERIJSKI UBICA: Ubijao je uglavnom HOMOSEKSUALCE, a otkriven je zbog JEDNOG SABLASNOG detalja! (FOTO)
Foto: Fullsuttonprison/Wikipedia

HOROR

Preminuo ozloglašeni SERIJSKI UBICA: Ubijao je uglavnom HOMOSEKSUALCE, a otkriven je zbog JEDNOG SABLASNOG detalja! (FOTO)

Nilsen osuđen je na doživotnu robiju 1983. godine

Objavljeno:

Serijski ubica Denis Nilsen, koji je priznao da je tokom 70-tih i 80-tih godina ubio najmanje 15 osoba, preminuo je u zatvoru u 72. godini.

Nilsen osuđen je na doživotnu robiju 1983. godine. U svom stanu u Masvel Hilu, u okolini Londona, ubio je i raskomadao više svojih žrtava, od kojih su većina bili mladi homoseksualci bez krova nad glavom. Osuđen je za ubistvo po šest tačaka optužnice i dva pokušaja ubistva.

Nilsen je rođen u Frejžerburgu u Aberdinširu (Škotska), a preminuo je u zatvoru "Ful Saton", u blizini Jorka. Uhašen je kada je imao 37 godina, nakon što su ljudski ostaci nađeni u zapušenoj kanalizacionoj cevi u njegovoj kući. Prethodno su se on i drugi stanari žalili na smrad.

Na suđenju u Centralnom krivičnom sudu u Londonu otkriveno je da su ostaci tri tela nađeni u njegovoj kući, a još osam tela nađeno je na prethodnoj adresi u Aveniji Melrouz, na severozapadu Londona.

Denis Nilsen
Denis Nilsen foto: Fullsuttonprison/Wikipedia

Žrtve (svi su bili muškarci) upoznavao je u pabu, odakle ih je vodio u stan na piće. Neki su bili beskućnici, neki homoseksualci, a neki su se bavili prostitucijom.

Nekoliko žrtava je zadavio kravatom, a njihova tela je sakrivao ispod podnih dasaka ili ih je tranžirao i bacao u WC-šolju. Često je danima držao tela u kući pre nego što bi ih iskasapio.

Priznao je ubistva najmanje 15 ljudi, a osuđen je za ubistvo šestorice. Nilsen je 11 godina služio u vojsci, a deo tog vremena proveo je u intendantskoj službi, gde je i naučio da tranžira meso.

Bonus video:

MUP U AKCIJI: Pronađene dve laboratorije pune marihuane u Sremskoj Mitrovici i Somboru

(Espreso.co.rs/BBC.co.uk)


Uz Espreso aplikaciju nijedna druga vam neće trebati. Instalirajte i proverite zašto!
counterImg

Espreso.co.rs


Mondo inc.