NA OVOJ OBALI JE od 2007. isplivalo čak 14 LJUDSKIH STOPALA, šef policije misli da ZNA O ČEMU JE REČ!
Foto: Pixabay

horor u kanadi

NA OVOJ OBALI JE od 2007. isplivalo čak 14 LJUDSKIH STOPALA, šef policije misli da ZNA O ČEMU JE REČ!

Strašno je šta se dešava ovde

Objavljeno:

Policija u Kanadskoj provinciji Britanska Kolumbija pokrenula je istragu pošto je ljudsko stopalo isplivalo na lokalnu plažu.

Najstravičnije u celoj priči je činjenica da se tamošnji policajci ne susreću prvi put sa ovakvim slučajevima - ovo je čak 14. put od 2007. godine da je more na obalu na tom području izbacilo ljudske udove.

Posljednji jeziv pronalazak dogodio se u nedelju na ostrvu Gabriola kada je slučajni prolazak na plaži ugledao, u prvi mah se činilo, čizmu za planinarenje.

Međutim, kada je malo bolje zavirio, shvatio je da se unutra nalazi ljudsko stopalo.

Otkriće je ponovno uznemirilo duhove u tom delu Britanske Kolumbije. Ponovo su krenule spekulacije o čemu se zapravo radi - neki tvrde da su to posledice neke prirodne katastrofe poput cunamija 2004. godine ili da se u blizini dogodila neka avionska ili brodska nesreća. Ipak, neki vjeruju da je to delo serijskog ubice ili mafije...

Međutim, šefica policije u regiji, Barb Meklintok "sabrala je je dva i dva" i uverena je da nitko ljudima nije rezao udove.

- Sva stopala su pronađena u patikama. Pazite, patike su izrađene od laganih, ali izdržljivih materijala. Štite noge od raspadanja, a usput imaju ulogu plovka, pa ih vuku na površinu mora...

U decembru 2017. godine jedan muškarac opazio je nešto neobično dok je šetao psa na plaži. Pas se zaleteo u plićak, a kad je čovek krenuo da ga zaustavi, primetio je stravičan prizor - ljudsku nogu na kojoj su još bile bele čarape i crne cipele. Posle je otkriveno da deo tela pripada 79-godišnjem Amerikancu koji je kasnije pronađen mrtav. Istraga oko toga još je u toku.

Kanadski policajci su u pređašnjim slučajevima odmah u startu isključivali nasilnu smrt, budući da na udovima nisu primećivali tragove povreda. Čak su i identifikovali "vlasnike" osam stopala, a svi oni počinili su samoubistvo ili stradali nesrećnim slučajevima.

- Tela se u vodi raspadnu, a njihove noge isplivaju zajedno s patikama i cipelama - rekla je Meklintok.

Bonus video:

(Espreso.co.rs)


Uz Espreso aplikaciju nijedna druga vam neće trebati. Instalirajte i proverite zašto!
counterImg

Espreso.co.rs


Mondo inc.