NEVEROVATNA PONUDA! SAMO U TRAVELLANDU: LETUJTE NA PRELEPIM PLAŽAMA DUBAIJA PO CENI VEĆ OD 269€!
Foto: Promo

iskoristite šansu

NEVEROVATNA PONUDA! SAMO U TRAVELLANDU: LETUJTE NA PRELEPIM PLAŽAMA DUBAIJA PO CENI VEĆ OD 269€!

Na samom jugoistoku Arabijskog poluostrva, na obalama koje zapljuskuje Persijski zaliv nalazi se jedan od najfascinantnijih gradova sveta - Dubai

Objavljeno:

Visoke cene aranžmana i dalek put su dva glavna uzroka zbog kojih ljudi radije letuju na evropskim plažama nego na dalekim, egzotičnim destinacijama. Ove sezone Travelland se pobrinuo da leto ,,na istoku’’ svima bude pristupačno te u Dubaiju možete boraviti 5 i više dana po ceni već od 269€.

Na samom jugoistoku Arabijskog poluostrva, na obalama koje zapljuskuje Persijski zaliv nalazi se jedan od najfascinantnijih gradova sveta - Dubai. On je glavni grad istoimenog emirata Dubaija, koji sa još šest emirata čini Ujedinjene Arapske Emirate.

foto: Promo

U prošlosti je Dubai, kao i veći deo istočnog primorskog sveta, živeo od ribolova i lova na biserne školjke. Surova priroda, oskudica i topla pustinjska klima sprečavali su da se naselje razvije u bilo šta veće od prosečnog ribarskog sela. Situacija se drastično promenila sa otkirćem nafte šezdesetih godina prošlog veka od kada Dubai beleži samo prosperitet i prerasta u jedan od najmoćnijih gradova na svetu. Ekonomija Dubaija je izgrađena na naftnoj industriji ali se današnji model poslovanja više okreće turizmu, nekretninama i finansijskim uslugama. Dubai se u poslednjoj deceniji ustoličio kao svetska prestonica luksuza i glamura ali ono što turiste najviše privlači tokom prolećnih i letnjih meseci jesu njegovo bistro plavo more i plaže sa belim peskom. Bilo da ste ljubitelj izležavanja na plaži uz dobru knjigu ili ipak vodenih sportova i adrenalina – plaže Dubaija poput Jumeirah Beach Park, Al Mazmar Beach Park i Palm Beach-a će ispuniti sve vaše želje. Dubai svojim posetiocima nudi još mnogo toga. On je grad vrhunske zabave u kome nikada nije dosadno. Dragulj Arapskog sveta je jedinstven po svojim kontrastima i spoju modernog i tradicionalnog. Posetioci ga opisuju pravim rajem na zemlji i destinacijom za putovanje iz snova. Dubai, svoje spomenike kulture brižljivo čuva - džamije, muzeje, galerije, starinske kvartove i islamske kulturne centre pa ne čudi što staro gradsko jezgro čuva duh prošlosti i istorije ovog podneblja, a ostatak grada koji je u ekspanziji je delo najboljih, najmaštovitijih i najkreativnijih arhitekata sveta.

foto: Promo

Ako ste spremni za novo iskustvo, da zaboravite sve što ste do sada videli i znali o ovom delu sveta – sada je pravi trenutak! Dubai možete posetiti po ceni već od 269€ a u Travellandovoj ponudi na raspolaganju stoje fenomenalni hoteli sa 3, 4 ili 5 zvezdica – Citymax Bur, Hilton, Sheraton, Habtoor, Crown Plaza, Dukes i mnogi drugi. Pravo vreme za rezervaciju ovog putovanja iz snova je upravo danas!

foto: Promo

Svi zainteresovani za posetu Dubaiju mogu dobiti više informacija na internet prezentaciji Travelland agencije: http://www.travelland.rs/

Pogledajte bonus video:

(Espreso.co.rs)


Uz Espreso aplikaciju nijedna druga vam neće trebati. Instalirajte i proverite zašto!
counterImg

Espreso.co.rs


Mondo inc.