SVEŠTENIK DOBIO NA LUTRIJI POLA MILIONA DOLARA, A ZAMALO DA OSTANE BEZ SVEGA: Od uzbuđenja zaboravio da...
Foto: Eduardo Parra / Zuma Press / Profimedia

splet okolnosti

SVEŠTENIK DOBIO NA LUTRIJI POLA MILIONA DOLARA, A ZAMALO DA OSTANE BEZ SVEGA: Od uzbuđenja zaboravio da...

Posle talasa uzbuđenja zbog kupovine dobitne srećke, Frej (64) je primetio da je zaboravio...

Objavljeno:

Čovek koji je na instant lutriji u Ajovi osvojio 500.000 dolara zaboravio je tiket u prodavnici i zamalo ostao bez nagrade.

Kevin Frej, američki sveštenik, shvatio je da je osvojio nagradu, ali i da je zbog uzbuđenja zaboravio da ponese svoj dobitni tiket, prenosi Njujork Tajms.

- Bio sam toliko uzbuđen i uznemiren da sam ostavio tiket u radnji u kojoj sam ga kupio - rekao je Frej predstavnicima državne lutrije Ajove.

Posle talasa uzbuđenja zbog kupovine dobitne srećke, Frej (64) je primetio da je zaboravio tiket tek kada ga je porodica zamolila da slika tiket i da im pošalje fotografiju.

"Utrčao sam u radnju i tražio tiket"

- Tada sam shvatio da nemam tiket kod sebe i setio se da sam ga ostavio u prodavnici. Na sreću, još uvek sam bio na parkingu Kejsijeve prodavnice, utrčao sam u radnju i tražio od zaposlene da mi da moju dobitnu srećku. Bila je toliko uznemirena kada mi je dala tiket - rekao je Frej.

Frej je unovčio nagradu 20. februara i sada planira sa suprugom selidbu kako bi živeli bliže familiji u De Mojnu.

- Ovo ce mnogo pomoći, a biće i zabavno da podelimo nešto od dobijenog novca sa članovima naše porodice i nekim dobrotvornim organizacijama koje već duže vreme podržavamo", rekao je Frej.

Bonus video: KOJI JE VEĆI PRAZNIK - BOŽIĆ ILI VASKRS? Sveštenik SPC Igor Bates otklonio sve dileme: Pravoslavnim vernicima je OVAJ DAN POSEBAN

02:18

KOJI JE VEĆI PRAZNIK - BOŽIĆ ILI VASKRS? Sveštenik SPC Igor Bates otklonio sve dileme: Pravoslavnim vernicima je OVAJ DAN POSEBAN

(Espreso/Agencije/Prenela: D.S.)


Uz Espreso aplikaciju nijedna druga vam neće trebati. Instalirajte i proverite zašto!
counterImg

Espreso.co.rs


Mondo inc.