PADAJU VILICE! ŽENE POLUDELE ZA HRVATSKIM SVEŠTENIKOM: Pišu mu GREŠNE STVARI, a kad ga vidite BEZ ODORE... (FOTO)
Foto: Printscreen/Instagram/@dontomislavlukac

NEVERICA

PADAJU VILICE! ŽENE POLUDELE ZA HRVATSKIM SVEŠTENIKOM: Pišu mu GREŠNE STVARI, a kad ga vidite BEZ ODORE... (FOTO)

U jednom od klipova je otkrio nešto više o sebi, te znamo da on sme da popije pokoje pivo sa društvom, da ne pamti tuđe grehove sa ispovesti, da voli da nosi kargo pantalone i da ne sluša samo duhovnu muziku

Objavljeno: 09:42h

U oktobru prošle godine portal "Herald de Mexico" proglasio je sveštenika Santjaga najlepšim sveštenikom na svetu.

Ovaj Argentinac je postao atrakcija na društvenim mrežama nakon što su mnoge žene počele da ga snimaju telefonom i objavljuju njegove snimke. Neke od njih je toliko zaludeo pojavom i šarmom da uz snimke pišu škakljive komentare koji nemaju puno veze s verom i duhovnošću.

Slična stvar se trenutno dešava i u Hrvatskoj, kada je otvaranjem svog naloga na "TikToku" sveštenik Tomislav Lukač napravio pometnju na mreži među damama. Ovaj 30-godišnjak jeste svoj život posvetio Bogu, ali mu nije zabranjeno da bude u formi i da trenira, kako sam kaže.

U jednom od klipova je otkrio nešto više o sebi, te znamo da on sme da popije pokoje pivo sa društvom, da ne pamti tuđe grehove sa ispovesti, da voli da nosi kargo pantalone i da ne sluša samo duhovnu muziku.

Sve žene koje ga prate izgleda da i same fantaziraju o seriji "Fleabag" i njenom zapletu iz druge sezone.

1 / 4 Foto: Printscreen/Instagram/@dontomislavlukac

"Oprosti mi sad već što ovo kažem, ali kod tebe ne bih mogla nikada na ispovest doći. Oprosti mi tako mlad i lep", "Da ste sveštenik u mojoj parohiji, primila bih blagoslov", "Velečasni je valjda svestan da samim tim što se javno izlaže je podložan svakakvim komentarima", "Grešno ga gledam", "Slava Ocu i Sinu i Svetome Duhu, javi mi se u DM, amin", samo su neki od komentara koji nemaju nikakve veze sa religijom i verom.

Tomislav nudi jako edukativan sadržaj, podučava o kataličkoj veri i narodu približava stavove crkve po određenim pitanjima, ali i šta to iz vere oni inače zaboravljaju.

@dontomolukac Poljubac i spolni odnos nisu banalne stvari! Bog nam je dao tijelo da preko njega izrazimo ono što osjećamo u duši! #fyp #fypシ #foryou #foryoupage #xyzbca #priest #catholic ♬ original sound - dontomislavlukac

U jednom videu je govorio na temu intimnih odnosa i rekao da čak ni poljubac nije banalna stvar i da se nikada ne bi mogao poljubiti sa nekim koga vidi prvi put u svom životu.

Bonus video:

02:18

KOJI JE VEĆI PRAZNIK - BOŽIĆ ILI VASKRS? Sveštenik SPC Igor Bates otklonio sve dileme: Pravoslavnim vernicima je OVAJ DAN POSEBAN

(Espreso/ Ona.rs./ Prenela: T.M.)


Uz Espreso aplikaciju nijedna druga vam neće trebati. Instalirajte i proverite zašto!
counterImg

Espreso.co.rs


Mondo inc.