MELANIJA IZGLEDA KAO DEVOJČURAK ZBOG SILNIH OPERACIJA? Hirurg tvrdi da je išla POD NOŽ, evo kako je IZGLEDALA pre!
Melanija Tramp, Foto: AP

ŠTA MISLITE?

MELANIJA IZGLEDA KAO DEVOJČURAK ZBOG SILNIH OPERACIJA? Hirurg tvrdi da je išla POD NOŽ, evo kako je IZGLEDALA pre!

Bivša prva dama SAD-a nikad nije priznala da je imala bilo kakve plastične operacije

Objavljeno: 11:54h

Melanija Tramp (53) oduvek je brinula o svom izgledu, a čak i oko laika može da primeti da se podvrgla nekim estetskim zahvatima. Bivša prva dama SAD-a nikad nije priznala da je imala bilo kakve plastične operacije, ali poznati zagrebački plastični hirurg Mladen Duduković jednom prilikom je razotkrio sve njene zahvate.

- S profesionalne strane, nakon upoređivanja njene fotografije iz adolescentskih dana sa sadašnjim izgledom, definitivno sam uveren da nije plastično-hirurški "nevina", kako se izjašnjavala u brojnim intervjuima, ali držim da je to njeno isključivo pravo i da nije u obavezi da mora da podeli svoju estetsku tajnu - iako je prva dama najvažnije države na svetu, napisao je 2016. u kolumni za portal Estetica.hr.

1 / 7 Foto: Gripas Yuri/ABACA / Shutterstock Editorial / Profimedia

Skoro je siguran, kako kaže, da je operisala nos koji je malo skratila i "ušiljila" i time dobila na egzotici celog lica, verovatno se podvrgnula i gornjoj blefaroplastici s lateralnom kantopeksijom (podizanje vanjskog očnog ugla) čime je dobila mačkasti pogled.

- Takođe, kladio bih se da je povećala grudi silikonskim implantatima i time dobila stvarno upečatljiv dekolte, a još sam sigurniji u njene tretmane botoksom jer ne vidim drugog objašnjenja za tako svež i wrinkle-free izgled i u 47. godini, smatra Duduković.

Rekao bi i da se podvrgnula mogućim lifting tretmanima lica, hijaluronskim filerima, kojima je istakla jagodice i dodatno dobila na atraktivnosti.

- Ali sve je to "možda", "verovatno" i "moguće da je", što u suštini i nije bitno. Treba reći kako se radi o stvarno lepoj ženi kod koje su se "potencijalne" estetske korekcije savršeno uklopile u njenu prirodnu lepotu i zato s 47 godina izgleda jednostavno fenomenalno, zaključio je.

Podsećamo, Melanija i Donald Tramp u braku su od 2005. i imaju 17-godišnjeg sina Barona.

Bonus video:

01:24

TRAMP OPTUŽEN JER SE PREDSTAVLJAO BOGATIJIM NEGO ŠTO JESTE?! Jelača: Ovo je najgori momenat za njega, a evo ZAŠTO je to radio

(Espreso/ Zena.blic.rs/ Insider.hr/ Prenela: T.M.)


Uz Espreso aplikaciju nijedna druga vam neće trebati. Instalirajte i proverite zašto!
counterImg

Espreso.co.rs


Mondo inc.