ŠUŠKA SE DA JE IVANKA POHLEPNIJA OD OCA KOJI JE MAŠTAO DA POSEDUJE NJENO TELO! Ono što je PRIČAO o svojoj ĆERKI...
Ivanka Tramp, Foto: EPA-EFE/MARTIN DIVISEK

ređali skandal za skandalom

ŠUŠKA SE DA JE IVANKA POHLEPNIJA OD OCA KOJI JE MAŠTAO DA POSEDUJE NJENO TELO! Ono što je PRIČAO o svojoj ĆERKI...

Životna priča Ivanke Tramp prepuna je zanimljivih detalja koji intrigiraju javnost

Objavljeno:

Blokbaster svedočenje Ivanke Tramp na suđenju za prevaru u Njujorku završeno je vatrometom kada je jedan od advokata njenog oca optužio njujorške državne tužioce da su se smejali dok se ona prisećala svog rada za porodičnu kompaniju, piše Stil.

Bivša prva ćerka provela je pet sati na štandu odgovarajući na mnoga pitanja o očevim finansijama, njihovoj imovini i njenom radu sa Trampovom organizacijom u tužbi koja bi mogla da potopi njihovu poslovnu imperiju Velike jabuke.

Ovaj 42-godišnjak je bio poslednji svedok države Njujork u njenom slučaju optužujući Donalda Trampa i njegova dva sina Dona mlađeg i Erika za naduvavanje cena kako bi obezbedili bolje kredite.

1 / 3 Foto: EPA-EFE/JUSTIN LANE / POOL

Ovo nije prvi skandal u kojem se našla Trampova mezimica, a po svemu sudeći, smisao za privlačenje pažnje i novca, nasledila je od oca.

Rođena od tadašnjeg magnata za nekretnine Donalda Trampa i manekenke Ivane Tramp, njegove prve supruge, sada je predsednikova najstarija (i za koju se sumnja da je omiljena) ćerka.

Ova 40-godišnjakinja je bila poslovna direktorka, model na pisti, društvenu osobu, zaljubljena majka i ključni savetnik u Beloj kući svog oca.

Ivanka i njen suprug Džared Kušner bili su viši savetnici u Zapadnom krilu — iako nisu primali platu — i imali su značajan uticaj na Trampove političke inicijative.

Ivanka Tramp i Džared Kušner
Ivanka Tramp i Džared Kušnerfoto: Profimedia

Ivana Tramp je rođena na Menhetnu 30. oktobra 1981. "Ivanka" je zapravo nadimak za njeno pravo ime, koje je isto kao i njeno majčino. Njena majka i otac su se razveli 1992. nakon javnog raskida kada je varao sa Marlom Mejpls, koja će postati njegova druga žena. Ivanka je tada imala 11 godina.

Ivanka je rekla, iako voli Mejpls i svoju polusestru Tifani, nikada ne bi mogla da oprosti Mejpls što je rasturila brak njenih roditelja. U to vreme, novinari tabloida su joj prišli, vičući: "Da li je istina da je Marla rekla da joj je s tvojim ocem najbolji seks koji je ikada imala?".

Obrazovanje iznad svega

Pohađala je ekskluzivnu školu Chapin za sve devojke na Menhetnu — čiji je student Žaklin Kenedi Onazis — a zatim je otišla u internat u "Choate Rosemary Hall" u Konektikatu — gde je otišao Džon F. Kenedi.

Studirala je na Džordžtaunu i Univerzitetu Pensilvanije (alma mater njenog oca), gde je diplomirala ekonomiju 2004. godine.

Ivanka Tramp
Ivanka Trampfoto: EPA-EFE/Chris Kleponis / POOL

Ljubavni život

Ivanka je 2005. upoznala Džareda Kušnera, iz porodice mogula koji se bavi nekretninama, koji je takođe odrastao u očima javnosti.

Par je počeo da se zabavlja 2005. godine kada su se upoznali preko zajedničkih prijatelja, a Džerea je trgovac nekretninama koji dolazi iz poznate i bogate jevrejske porodice zbog koje su 2008. godine raskinuli, jer Ivanka nije Jevrejka. Ipak, kad je to postala, 2009. godine par je izgovorio sudbonosno "da". Ljubavni par ubrzo je dobio troje dece.

Ivanka Tramp
foto: PreintScreen/ Instagram/ Ivanka Tramp

Čudan odnos oca i ćerke

Kada je njen otac 2020. izgubio na izborima, rešila je da se sa suprugom i troje dece preseli u sunčani Majami, a kao glavni razlog navodi se to što ih je društvena scena gotovo potpuno odbacila, te sa hladnom "dobrodošlicom" nisu mogli da se bore nakon života u Vašingtonu.

Iako je glavni razlog to što se većina slavnih ne slaže sa stavovima nekadašnjeg američkog predsednika, često se kao spominje i njegov više nego bizaran odnos sa ćerkom Ivankom, koji je često bio tema mnogobrojnih medija.

Iako nikad nisu skrivali koliko su bliski, javnost nikad nije zavoravila njegove neprimerene izjave na račun Ivanke koje ne priliče jednom ocu.

Priče da tu postoji "nešto više" pokrenula je njegova izjava "da bi se definitivno zabavljao s njom da mu nije ćerka", ali i brojne fotografije na kojima je neprimereno dodiruje i koje sežu u daleku prošlost, a s time nije prestao ni kada je postao predsednik SAD-a.

Lista je počela s fotografijom obavljenom u Vanity Fairu 1996. godine na kojoj mu Ivanka sedi u krilu dok nežno dira obraz dok sede na spomeniku dva papagaja koja su u ljubavnom zanosu.

"Da nisam njen otac..."

Zatim je Tramp izjavio kako njegova ćerka ima "najbolje telo" i kako je "jako seksi", a u čudu je ostavio i kontroverznog voditelja Havarda Sterna kada ju je opisao kao "bujnu". Međutim, ni tu nije stao.

"Da nisam u srećnom braku i znate, njen otac...", izjavio je Tramp 2005. godine za poznati časopis Rolling Stone, a 2016. godine, osim što ju je pipao po bokovima na republikanskoj nacionalnoj konvenciji, dr. Ozu je priznao kako je "ljubi kad god može".

Takođe je na pitanje šta je omiljeno njemu i njoj rekao: "Mislio sam reći seks, ali mogu se setiti i golfa i nekretnina."

Ivanka se na to sve smeje, pa su se mnogi pitali je li joj zaista takvo ponašanje u redu ili samo dobro skriva neprijatnost.

Bonus video:

01:24

TRAMP OPTUŽEN JER SE PREDSTAVLJAO BOGATIJIM NEGO ŠTO JESTE?! Jelača: Ovo je najgori momenat za njega, a evo ZAŠTO je to radio

(Espreso/ Stil)


Uz Espreso aplikaciju nijedna druga vam neće trebati. Instalirajte i proverite zašto!
counterImg

Espreso.co.rs


Mondo inc.