KRALJICA LETICIJA NA ISTOJ SLICI SA MUŽEM I BIVŠIM ZETOM KOJI TVRDI DA JOJ JE GREJAO POSTELJU: Isplivale šok FOTKE
Kraljica Leticija, Foto: EPA-EFE/Jesus Diges

AU!

KRALJICA LETICIJA NA ISTOJ SLICI SA MUŽEM I BIVŠIM ZETOM KOJI TVRDI DA JOJ JE GREJAO POSTELJU: Isplivale šok FOTKE

Fotografije su nastale 2012. u hotelu Vecchia Posta u italijanskom gradu Ladispoli, jutro nakon što se Haime del Burgo oženio sestrom španske kraljice Leticije Telmom Ortiz

Objavljeno:

Bivši zet španske kraljice Haime del Burgo tvrdi da govori istinu o njihovoj prošlosti i da je bio u vezi sa Leticijom od Španije pre ženidbe njenom sestrom, kao i da je ta romansa nastavljena nakon njene udaje za Felipea VI. Dosta toga o njihovom prošlim zajedničikim danima govore i slike zabeležena 2012. godine u Italiji. Sa ove distance i uz detalje koje je izneo Burgo, fotografije izgledaju prilično čudno.

Fotografije su nastale 2012. u hotelu Vecchia Posta u italijanskom gradu Ladispoli, jutro nakon što se Haime del Burgo oženio sestrom španske kraljice Leticije Telmom Ortiz. Na tim slikama je kraljevski par Španije Leticija i Felipe VI (u to vreme nosili su titulu princa i princeze), sa svojim ćerkama kao i novopečeni mladenci.

Prizori čiste porodične idile, moglo bi se zaključiti da nije bivši zet rekao šokantne detalje. Zamislite da je istina ono što govori... Bez obzira što su od početka njegove navodne veze sa kraljicom do venčanja prošle godine, situacija je prilično neobična. Na slikama se vidi kako kroz osmeh priča sa Leticijom dok je tik do njih njen muž kao i njena sestra.

Kraljica Leticija
foto: Cobra Team / BACKGRID / Backgrid UK / Profimedia

Proćaskao je Haime sa Felipeom VI sa kojim je, kako je sam rekao, bio u odličnim odnosima godinama (bivši zet tvrdi i da ga je Leticija pitala da im on bude svedok na venčanju).

Slike bi mogle da se tumače na više načina ili kao demant njegovim tvrdnjama ili kao slobodumno razmišljanje glavnih aktera sa slika pod uslovom da su svi znali za navodnu vezu. Tu je i opcija da su samo Haime i Leticija znali istinu, ako se uopšte radi o istini.

Kraljica Leticija
foto: Cobra Team / BACKGRID / Backgrid UK / Profimedia

On izričito tvrdi da je sve što je rekao ISTINA. "Ne menjam ni zarez u svojim izbrisanim objavama. Cenim poruke onih koji su shvatili da sam imao svoje razloge. Ne zameram onima koji su mi pretili ubistvom. Ne osećam se ponosno. Ali istina je takva kakva jeste.

Priznajem samo jednog kralja na nebu i njegovo ime je Isus iz Nazareta. On će mi suditi", napisao je pre dva dana na X mreži.

Sa španskog dvora su poručili da neće komentarisati njegove tvrdnje. Leticija i Felipe VI nastavili koji su braku od 2004. godine, nastavili su sa službenim dužnostima.

Bonus video:

08:00

SVAKI 4 BRAK U SRBIJI ZAVRŠI SE RAZVODOM, PREVARA GLAVNI UZROK: Stručnjak objasnio kako vara žena, a kako muškarac RAZLIKA OGROMNA

(Espreso/ Zena.blic.rs/ Jelena Milenković)


Uz Espreso aplikaciju nijedna druga vam neće trebati. Instalirajte i proverite zašto!
counterImg

Espreso.co.rs


Mondo inc.