ŠUŠKA SE DA JE OVO ŽENA SA KOJOM JE VILIJAM VARAO TRUDNU KREJT: Odjeknuo novi SKANDAL, otkrivena PRLJAVA TAJNA?
Princ Vilijam, Foto: Adrian DENNIS / AFP / Profimedia

kraljevska porodica

ŠUŠKA SE DA JE OVO ŽENA SA KOJOM JE VILIJAM VARAO TRUDNU KREJT: Odjeknuo novi SKANDAL, otkrivena PRLJAVA TAJNA?

Poznato je odavno ko je žena za koju se šuška da je ljubavnica princa Vilijama

Objavljeno:

Nova knjiga američkog novinara Omida Skobija "Endgame: Inside the Royal Family and the Monarchy's Fight for Survival" podigla je puno prašine i ponovo stavila britansku kraljevsku porodicu u žižu svetskog interesovanja. Skobi je izneo niz kontroverznih tvrdnji o odnosima u dinastiji Vindzor, a čini se da javnost čak ni ne zanima da li su iste istinite ili ne - o njima jednostavno pričaju svi.

Prva eksplozivna tvrdnju koju je Skobi izneo u holandskoj verziji knjige jeste ona da su Kejt Midlton i kralj Čarls "rasisti" u porodici, i da su oni bili ti koji su se brinuli oko boje kože malenog Arčija, prvog deteta princa Harija i Megan Markl. Novinar je istakao da to nije bilo planirano i da je informacija rezultat "greške u prevodu", no seme sumnje je već posejano!

Skobi je otkio još jednu šokantnu intrigu iz palate - princ Vilijam je navodno varao Kejt Midlton dok je bila trudna sa trećim detetom i to sa njenom dugogodišnjom prijateljicom Rouz Hanburi.

Rouz Hanburi
Rouz Hanburifoto: James Veysey/Shutterstock / Avalon / Profimedia

On dalje navodi da su iz Kensigtonske palata uradili sve što su mogli kako bi utišali spekulacije o navodnoj prevari, a jedan od glavnih ljudi u palata Kristijan Džons, inače predstavnik za štampu, u nekoliko je navrata pokušavo da natera britanski "The Sun" da prestane da kopa po toj priči.

"Kristijan je bio toliko očajan u nameri da zaustavi glasine da mu je to postala jedina misija", rekao je Skobiju bivši zaposleni u palati. Isti izvor dodao je i da je na kraju Džons obećao novinaru "Sun-a" druge ekskluzivne vesti vezane za kraljevsku porodicu, samo ako odustane od istraživanja navodne Vilijamove preljube.

Skobi ističe da je u junu 2019. "Sun" iznenada povukao novinara sa te priče, a dvorjanin na visokom položaju u palati priznao mu je da je upravo Kristijan doprineo da se zainteresovanost medija stiša. Tada se tabloid preusmerio na niz priča koje su za cilj imale da "razotkriju" princa Harija i Megan Markl.

Omid Skobi je u svojoj poslednjoj izjavi za "Entertainment Tonight" rekao kako je bio veoma oprezan s pričama da je princ Vilijam varao Kejt. Istovremeno, naveo je da se prijateljstvo princeze od Velsa i Rouz Hanburi zahladnelo nakon spekulacija o aferi.

A ko je zapravo Rouz Hanburi (39)? Ova žena je takođe pripadnik britanskog plemstva, ona je markiza od Čolmondelija, odnosno supruga 7. markiza od Čolmondelija, Dejvida Roksevidža. Par je u braku od 2009. godine i imaju troje dece, a bliski su britanskom dvoru - prisustvovali su sahrani kraljice Eliazbete, a njihov sin je bio paž na krunisanju kralja Čarlsa.

Bonus video:

03:08

BATA SPASOJEVIĆ PROGOVORIO O SVOM DETINJSTVU I ŽIVOTU Evo šta je rekao o Kejt Midlton i njenom stajlingu OTKRIO I SKIVENI TALENAT!

(Espreso/ Blic Žena/ Stefana Pavlović)


Uz Espreso aplikaciju nijedna druga vam neće trebati. Instalirajte i proverite zašto!
counterImg

Espreso.co.rs


Mondo inc.