O OVOME ĆE SE SVET BRUJATI! Čeka se reakcija VLADIMIRA PUTINA!
Vladimir Putin, Foto: Printscreen/Youtube/SkyNews

ruski lider

O OVOME ĆE SE SVET BRUJATI! Čeka se reakcija VLADIMIRA PUTINA!

Ruski predsednik Vladimir Putin jedan je od devet kandidata koji su se našli u užem izboru američkog magazina Tajm za "ličnost godine"

Objavljeno:

Ruski predsednik Vladimir Putin jedan je od devet kandidata koji su se našli u užem izboru američkog magazina Tajm za "ličnost godine" za 2023. godinu. Pored Putina, na "skraćenoj listi" Tajma za ličnost godine su kineski predsednik Si Đinping i britanski kralj Čarls Treći.

Među kandidatima su i američka kantautorka Tejlor Svift, film "Barbi", osnivač ČatGPT Sem Altman, tužioci bivšeg američkog predsednika Donalda Trampa, predsedavajući Federalnih rezervi Džerom Pauel, kao i holivudski scenaristi i glumci, koji su štrajkovali ove godine.

Tajm je za Putina naveo da je ove godine nastavio rat protiv Ukrajine i da se suočio da "kratkom pretnjom" po svoju vlast tokom pobune Vagnera, ali je, ocenjuje američki magazin, njegov uticaj samo porastao na kraju, jer se grupa plaćenika povukla kada je beloruski predsednik Aleksandar Lukašenko postigao dogovor sa njima.

Putin
foto: Epa / Michael Reynolds

Pobednik će biti proglašen u sredu, najavio je američki magazin. Svake godine od 1927. Tajm bira "ličnost godine", a prošle godine su tu titulu poneli ukrajinski predsednik Volodimir Zelenski i "duh Ukrajine". Tajm je Putina proglasio za ličnost godine 2007.

Bonus video:

03:08

RUSIJA JE JEDINI ZAŠTITNIK EVROPSKIH VREDNOSTI!! Dimitrijević: Finska shvata da je ulazak u NATO greška, Putin dobija izbore!

(Espreso/Agencije)


Uz Espreso aplikaciju nijedna druga vam neće trebati. Instalirajte i proverite zašto!
counterImg

Espreso.co.rs


Mondo inc.