ISPLIVAO SNIMAK KOJI PUTIN ŽELI DA SPALI,GLEDAJTE KAKO JE ZELENSKI OBRISAO POD SA NJIM: Ono što se USUDIO da kaže..
Volodimir Zelenski, Foto: Printscreen/Yotube/BEST РЖАКА

KUKU MAJKO

ISPLIVAO SNIMAK KOJI PUTIN ŽELI DA SPALI,GLEDAJTE KAKO JE ZELENSKI OBRISAO POD SA NJIM: Ono što se USUDIO da kaže..

Komični skeč koji je Volodimir Zelenski snimio još 2014. godina je ovih dana ponovo ugledao svetlost dana, a prema navodima moguće je da je upravo on bio okidač za netrpeljivost između dvojice lidera

Objavljeno: 12:03h

Razlog konstantne mržnje Vladimira Putina prema ukrajinskom predsedniku Volodimiru Zelenskom mogao bi biti povezan s televizijskim nastupom koji je Zelenski snimio još kao komičar 2014. godine, a u kojem je ismevao ruskog predsednika i njegovu navodnu ljubavnicu Alinu Kabajevu, tvrdi se u novoj knjizi.

Sporni skeč prikazuje Zelenskog kako imitira rusku ritmičku gimnastičarku za koju se šuška da je Putinova partnerka s kojom ima i decu. Priča se vrti oko toga da se Putin vraća kasno kući, gde ga dočekuje 30 godina mlađa Kabajeva koja ga zbog toga kori i preti mu da će mu uskratiti se*s.

Ovaj komični skeč čini se bezopasnim prema zapadnim standardima, ali prema autoru Mikhailu Zigaru, hroničaru Putinove Rusije, upravo je on razlog Putinovog prezira prema Zelenskom.

„Niti jedan komičar u Rusiji ne bi se usudio da napravi takav skeč, a pogotovo ga ne bi prikazao niti jedan TV kanal“, piše Zigar u svojoj novoj knjizi ‘Rat i kazna: Kako je Rusija uništila Ukrajinu‘.

U skeču Zelenski glumi Kabajevu, koja zahteva da joj kaže gde je Putin bio nakon što se kasno vratio kući. On se izmotava da je razgovarao sa svojim ministrom obrane Sergejem Šojguom o raspoređivanju ruskih trupa na nedavno anektiranom Krimu, ali Kabajeva inzistira na tome da Putinova državna televizija negira da na Krimu ima bilo kakvih ruskih trupa.

„Izgledam li ja tebi kao budala? Gledam ruske vesti! Na Krimu nema vojske“, vrišti Kabajeva na njega. Putin tada priznaje da državna televizija možda neće reći pravu istinu, a onda se u kadru pojavljuje pravi razlog njenog besa – svrgnuti i osramoćeni ukrajinski predsednik Viktor Janukovič, kojeg je Putin spasio nakon što je svrgnut u puču, a koji živi u njihovom ormaru.

„To je to. Nema više se*sa, neću više spavati s tobom“, oštra je Kabajeva, na što joj Putin govori: „Pusti me da to rešim, ja ću sve srediti.“

„A kako ćemo to učiniti?“, odgovara Kabajeva.

„Samo me gledaj“, odgovara Putin i kuca na vrata Janukovičevog ormara. Na to mu svrgnuti predsednik odgovara: „Nema frke! Neću izaći iz ormara minut i po“.

„Ovo je noćna mora. To je to – biraj, ili ja ili on“, odgovara mu ljutito Kabaeva, a skeč završava tako da Putin postavlja Kabajevu za predsednicu Ukrajine dok Janukovič govori: „Oh, hvala Bogu – ja ću voditi Putinovo domaćinstvo…“

Ruski predsednik nikada nije priznao svoju vezu s Kabajevom, koja je imala 30 godina kada je ovaj humoristični skeč snimljen, a nije priznao ni njihovo troje dece za koje se šuška da su ih dobili u vezi.

Autor Zigar objašnjava kako je upravo ovaj skeč mogao biti okidač da Zelenski postane Putinova meta.

„Šaliti se na Putinov račun kod nas je odavno neprihvatljivo, posebno na račun njegovog života. O Kabajevoj se uopšte ne može govoriti, to je pravilo za sve medije. Samo je jednom, još 2008. tabloid Moscow Korrespondent napisao da se Putin razvodi kako bi oženio Kabajevu i te su novine odmah ugašene. Od tada se niti jedan ruski medij nije usudio da se dotakne teme života ruskog predsednika“, objašnjava autor, prenosi Jutarnji list.

Bonus video:

03:08

RUSIJA JE JEDINI ZAŠTITNIK EVROPSKIH VREDNOSTI!! Dimitrijević: Finska shvata da je ulazak u NATO greška, Putin dobija izbore!

(Espreso/ Jutarnji list)


Uz Espreso aplikaciju nijedna druga vam neće trebati. Instalirajte i proverite zašto!
counterImg

Espreso.co.rs


Mondo inc.