PUTIN PONOVO U CENTRU PAŽNJE! Bez dlake NA JEZIKU je izgovorio OVO, njegove REČI ODJEKUJU!
Vladimir Putin, Foto: Profimedia

važan govor

PUTIN PONOVO U CENTRU PAŽNJE! Bez dlake NA JEZIKU je izgovorio OVO, njegove REČI ODJEKUJU!

Ruski predsednik je naglasio da je borba za suverenitet zemlje nacionalno-oslobodilačke prirode

Objavljeno:

Rusija je na čelu stvaranja pravednog svetskog poretka, a bez suverene i jake Rusije trajni svetski poredak je nemoguć, poručio je danas ruski predsednik Vladimir Putin, obraćajući se učesnicima Svetskog ruskog narodnog sabora.

On je naveo da svi vide da se "hegemonija jednog diktatora urušava".

- Otvoreno kažemo da se roni diktatura jednog hegemona - mi to vidimo, svi to sada vide. Otišla je u rasulo i opasna je za one oko sebe. To je jasno većini u svetu - poručio je Putin, prenose RIA Novosti.

On je naglasio da Moskva svako spoljno mešanje ili provokacije sa ciljem izazivanja međuetničkog ili međuverskog sukoba u Rusiji smatra "agresivnim delovanjem protiv Rusije" i pokušajem da se u toj zemlji "izazovu terorizam i ekstremizam".

Upozorio je da će Moskva odgovoriti na takve akcije. Prema njegovim rečima, suverenitet za Rusiju je pre svega sloboda države i njenog naroda.

Moskva
Moskvafoto: Profimedia

- Šta suverenitet znači za našu državu, za svaku porodicu, za svakog čoveka? Šta je njegov smisao, vrednost, stvarni sadržaj? To je, pre svega, sloboda Rusije i našeg naroda, a samim tim i svakog od nas - rekao je Putin.

Naglasio je da je borba za suverenitet zemlje nacionalno-oslobodilačke prirode, preneo je Tass.

- Naša bitka za suverenitet, za pravdu, bez ikakvog preterivanja je narodnooslobodilačke prirode, jer branimo bezbednost i blagostanje našeg naroda, najviše istorijsko pravo da budemo Rusija - jaka, nezavisna sila, zemlja - poručio je Putin i dodao da se Rusija "sada bori za slobodu celog sveta".

Bonus video:

03:08

RUSIJA JE JEDINI ZAŠTITNIK EVROPSKIH VREDNOSTI!! Dimitrijević: Finska shvata da je ulazak u NATO greška, Putin dobija izbore!

(Espreso / Agencija)


Uz Espreso aplikaciju nijedna druga vam neće trebati. Instalirajte i proverite zašto!
counterImg

Espreso.co.rs


Mondo inc.