PENZIONERU (71) IZ HRVATSKE KLIČE CEO REGION: Balkan na NOGAMA zbog onoga što je predložio ŽENI, ostaćete u ŠOKU...
Penezioner, Foto: Beta Dragan Gojić

ispovest

PENZIONERU (71) IZ HRVATSKE KLIČE CEO REGION: Balkan na NOGAMA zbog onoga što je predložio ŽENI, ostaćete u ŠOKU...

Ispovest penzionera iz Hrvatske koji je dozvolio supruzi da ima ljubavnika

Objavljeno:

Penzioner iz Hrvatske postao je pravi hit u regionu nakon što se pojavila njegova ispovest u kojem je otvoreno priznao kako podržava ženu da ima afere, budući da on nije u stanju da joj više bude intimni drug.

Penzioner za koga je navedeno da se zove Krešimir star je 71. godinu, ima ženu mlađu od sebe devet godina i svestan je, kako je rekao, da je njoj potrebno više od onoga što on može da joj pruži.

Počeo da ima problema u krevetu pre četiri godine

Prema njegovim rečima počeo je da ima problema sa intimnim odnosima pre četiri godine.

“Ona stvarno izgleda deset godina mlađe. Pre četiri godine počeo sam imati probleme sa potencijom. U početku, ženi nije smetalo, ali je polako postajala sve nervoznija i napetija. Zaključio sam da joj nedostaje fizičke ljubavi”, kaže Krešimir koji dodaje da svoju suprugu naprosto obožava.

“Teško mi je bilo gledati je nezadovoljnu i potištenu pa sam odlučio predložiti joj da potraži ljubavnika. Revoltirano je odbila, ali postepeno smo o toj mogućnosti počeli razgovarati: Na kraju smo odlučili realizovati tu ideju. Želeo sam da bude srećna i zadovoljna. Prva tri pokušaja bila su neuspešna pa smo proglasili kraj eksperimenta”, navodi on.

Pronašli ljubavnika na odmoru

Ali onda se sve promenilo i to sasvim slučajno.

Banja
Banjafoto: Youtube printscreen / AlJazeera Balkans

“Otišli smo preko u Stubičke Toplice, bez programa i cilja. Drugog dana prepodne bio sam na masaži. Kad sam se vratio na bazen, zatekao sam suprugu kako razgovara s jednim muškarcem. Upoznali smo se. Za večerom smo bili susedi za stolom. I tako je počelo. Rizikovali smo i sad supruga ima ljubavnika i svi smo zadovoljni”, pohvalio se Krešimir ne navodeći detalje ovog aranžmana.

Bonus video:

01:48

AFERA NA ARHITEKTONSKOM PRED RASPLETOM! Eksperti: Ako doktor izgubi licencu zbog mita ONDA I PROFESORI ZBOG OVOG OSTAJU BEZ POSLA

(Espreso / Moje vrijeme)


Uz Espreso aplikaciju nijedna druga vam neće trebati. Instalirajte i proverite zašto!
counterImg

Espreso.co.rs


Mondo inc.