OVU LEPOTICU JE POZNATI ZAVODNIK OSTAVIO ZBOG DAJANE, SLOMIO JOJ SRCE I UNIŠTIO ŽIVOT: Detalji koji će vas ŠOKIRATI
Princeza Dajana, Foto: Parkerphotography / Alamy / Alamy / Profimedia

bajka koja je postala košmar

OVU LEPOTICU JE POZNATI ZAVODNIK OSTAVIO ZBOG DAJANE, SLOMIO JOJ SRCE I UNIŠTIO ŽIVOT: Detalji koji će vas ŠOKIRATI

Nedugo pre nego što su princeza Dajana i Dodi poginuli, poznatog bogataša tužila je bivša devojka jer joj je aferom s princezom slomio srce, uništio joj život i oštetio je za stotine hiljada dolara

Objavljeno:

Nova sezona serije "Kruna" donosi nam priču o poslednjoj ljubavnoj aferi princeze Dajane – njenoj vezi s Dodijem al Fajedom, poznatim naslednikom i producentom s kojim je otišla u smrt u pariskom tunelu 1997. godine, piše Glossy.

Uz ime Al Fajeda obično stoji i reč "plejboj", jer je sin egipatskog biznismena Mohameda al Fajeda zaveo mnoge poznate lepotice devedesetih.

Međutim, malo je poznato ko je bila njegova poslednja ljubav pre Dajane i da je, prema rečima ove lepe Amerikanke, bila čak i njegova verenica. Ali onda je ušetala ledi Di...

Poslednja devojka Dodija al Fajeda pre princeze Dajane

Prema biografijama Dodija al Fajeda njegova poslednja devojka bila je američka manekenka Keli Fišer, koja je u svetu modelinga bila od tinejdžerskih dana i krasila je naslovnice mnogih magazina. Angažovali su je poznati brendovi kao što su Armani, La Perla, Calvin Klein i Victoria's Secret i izgradila je zapaženu karijeru na pistama širom sveta.

Keli i Dodi upoznali su se u julu 1996. godine, a uskoro su postali nerazdvojni. Nekoliko meseci kasnije, tokom 1997, poznati bogataš tražio je od oca novac da kupi u Malibuu kuću u kojoj će živeti s Keli, a uskoro su se pojavile fotografije na kojima je on u društvu princeze Dajane.

Paparaci su postali opsednuti ovom aferom, pa su ih pratili na svakom koraku, a Keli Fišer je očigledno preko noći postala Al Fajedova prošlost.

Zašto je Keli Fišer tužila Dodija?

U avgustu 1997. manekenka je tužila svog bivšeg dečka, istakavši u dokumentaciji da su oni bili vereni i da je trebalo da se venčaju 9. avgusta, kada je on iznenada započeo vezu sa bivšom suprugom današnjeg kralja Čarlsa, tadašnjeg princa i prestolonaslednika britanskog trona.

Navodno ju je Dodi zaprosio uz prsten s ogromnim safirom i dijamantima, a Keli je tvrdila i da joj je ponudio pola miliona dolara da se povuče iz modelinga kako bi provodila više vremena s njim, ali da joj je ipak dao samo 60.000 i ček bez pokrića na 200.000 dolara.

Zbog toga je tražila da joj se isplati preostalih 440.000 dolara i da njen bivši plati sudske troškove.

– Gospodin Al Fajed mora da preuzme odgovornost za ženu koju je ostavio ispred oltara i koju je tretirao bez trunke poštovanja. Odbacio je njenu ljubav na užasan način, ne obazirući se na nju nimalo – rekla je Kelina advokatica Glorija Olred, dok je manekenka sedela pored nje u suzama.

Međutim, porodica Al Fajed negirala je da je par bio veren i istakla samo da ju je Dodi poznavao, a njegov otac Mohamed al Fajed nazvao je Keli "ku**om" i "sponzorušom". Ipak, Kelina majka Džudit Danavej bila je uz ćerku i rekla da je egipatski naslednik tražio manekenkinu ruku od nje.

– Niko ne zaslužuje da bude tretiran kao što je to bila moja ćerka – rekla je Džudit. – Keli ga je volela, verovala mu je, a on je prema njoj bio okrutan. Dodi al Fajed treba da se stidi.

Posle pogibije Dodija al Fajeda i princeze Dajane, Keli je sve oprostila

Tužba nije daleko odmakla – već krajem tog meseca Dodi al Fajed poginuo je u Parizu, ostavši na mestu mrtav dok je s Dajanom bežao od paparaca.

– Iz poštovanja posle tragedije i užasnog gubitka koji je porodica Al Fajed doživela, ovlastila me je kao njenu advokaticu da povučem tužbu protiv gospodina Al Fajeda – rekla je tada Olredova. – Iako ona ima pravo da nastavi s tužbom nakon njegove smrti, odlučila je da ga ne iskoristi.

– Keli je mnogo volela Dodija i očajna je zbog njegove smrti i smrti princeze Dajane. Ništa nije važnije od ljudskog žiota. U svetlu ove ogromne tragedije, Keli oprašta Dodiju što je u prošlosti bio nepravedan prema njoj – zaključila je advokatica.

Ipak, iako mu je oprostila, Keli nije došla na Al fajedovu sahranu 1. septembra 1997. jer nije imala dovoljno vremena da ode u London.

Nakon što je pokrenuta istraga nakon smrti princeze Dajane i Dodija al Fajeda, do javnosti su dospeli snimci njegovog starog telefonskog razgovora s Keli, u kom ga je ona optužila da je vara. Pričala o danima kada je došla u Francusku da bi bila s njim, a on ju je avionom poslao daleko, da bi mogao da uživa s princezom.

Princeza Dajana
Princeza Dajanafoto: Profimedia

Poslao si me u Sen Trope da sedim ceo dan na brodu da bi ti mogao da zavodiš Dajanu ceo dan i j***š je celu noć – rekla je Keli, dok joj je Dodi ponavljao da je histerična, tvrdio da su raskinuli pre nego što je on stupio u vezu s princezom i da je njegovom automobilu nanela štetu u visini 50.000 dolara, što je Keli negirala.

Bivša devojka Dodija al Fajeda udala se 2007. za pilota Mihaila Movšinu na safariju u Centralnoafričkoj Republici, a oni su još uvek u skladnom braku i imaju ćerku Aleksandru.

Bonus video:

17:04

PRINC FILIP I PRINCEZA DANICA EKSKLUZIVNO ZA KURIR TV: Kraljica Elizabeta bila stidljiva! Otkrili da li će pristustvovati sahrani

(Espreso/ Glossy)


Uz Espreso aplikaciju nijedna druga vam neće trebati. Instalirajte i proverite zašto!
counterImg

Espreso.co.rs


Mondo inc.