IMAO AFERU SA ŽENINOM SESTROM, ONDA GA JE  OPTUŽILA ZA SILOVANJE: Ipak je pokazao da nije kriv NEVEROVATNIM DOKAZOM
Jedva dokazao da nije kriv, Foto: Profimedia

ZBRKA U HRVATSKOJ

IMAO AFERU SA ŽENINOM SESTROM, ONDA GA JE OPTUŽILA ZA SILOVANJE: Ipak je pokazao da nije kriv NEVEROVATNIM DOKAZOM

Optužbi se oslobodio na neverovatan način

Objavljeno:

Koprivničanin Željko Horvat prošao je put pun preokreta kako bi dokazao da nije polno zlostavljao svoju ljubavnicu koja je zapravo ženina sestra, prenosi Podravski.

U malom koprivničkom mestu početkom godine nastala je poprilična frka kada je 29-godišnjak kući doveo svoju ljubavnicu koja je u to vreme imala samo 17 godina.

Jednog dana po njega su došli policajci koji su ga odveli na ispitivanje zbog optužbi o silovanju.

– Rekli su mi da me moja devojka prijavila za silovanje. Odmah sam znao da nešto nije u redu. Mi smo imali seksualne odnose, ali svaki put to je bilo uz uzajamnu želju i nikako drukčije – rekao je on sumnjajući da ga je devojka zbog pritisaka drugih optužila za silovanje.

- Prvo su me prijavili njeni roditelji da sam je oteo i silovao, i tada je policija došla do mene. Tada je ona izjavila da su naši odnosi bili dobrovoljni, ali je ipak otišla kući k roditeljima. Nekoliko dana posle po mene je opet došla policija. Tada sam bio odveden na ispitivanje kao osumnjičen za silovanje - nadalje je objašnjavao.

Optužbi se oslobodio na neverovatan način. On je, naime u policiju odneo video snimke njihovih seksualnih odnosa.

– Na ispitivanju u policiji kazao sam da imam fotografije i video snimke seksualnih odnosa na kojima se jasno vidi da su oni dobrovoljni. Policijski službenici te fotografije i video isečke preuzeli su s mog telefona i tada sam pušten doma – objasnio je.

Krajem marta na adresu mu je stiglo obaveštenje o dodjeljivanju statusa žrtve krivičnog dela. Slučaj je još uvek u toku i tek se očekuje odluka suda.

BONUS VIDEO:

(Espreso.co.rs/Večernji.hr)


Uz Espreso aplikaciju nijedna druga vam neće trebati. Instalirajte i proverite zašto!
counterImg

Espreso.co.rs


Mondo inc.