VRELA PLAVUŠA BUJNIH GRUDI JE UPOZNALA POLITIČARA DOK JE BILA U BRAKU: Izgleda kao GREH, a evo kako ga je ZAVELA..
Fatima Florez, Foto: Printscreen/Instagram/soyfatimaflorez

NOVA PRVA DAMA ARGENTINE

VRELA PLAVUŠA BUJNIH GRUDI JE UPOZNALA POLITIČARA DOK JE BILA U BRAKU: Izgleda kao GREH, a evo kako ga je ZAVELA..

Četrdesetdvogodišnja Fatima osvojila je kontroverznog Havijera Mileja neposredno pre nego što se razvela

Objavljeno: 13:32h

Argentinska glumica Fatima Florez, koja je postala poznata imitirajući poznate ličnosti i vodeći televizijske kvizove, neočekivano je postala globalno poznata kada je njen partner Havijer Milej trijumfovao na izborima, postavši novi predsednik Argentine. Njihova veza je započela u julu iste godine, a javnost je bila svedokom brze transformacije Fatime iz zabavljačice u novu prvu damu zemlje.

Fatima i Havijer su započeli svoju vezu u julu ove godine, a upoznali su se u decembru 2022, dok je ona još bila u braku sa suprugom s kojim je provela 22 godine. Razvela se u februaru.

Njihova ljubavna priča privukla je pažnju, a Fatima je javno iskazala podršku svom novom partneru. Međutim, njihovu vezu pratile su kontroverze, posebno na društvenim mrežama, gde su dobili različite reakcije, ali se nisu obazirali na njih, a svoj odnos opisali su kao "egzotičan".

Kada su svetu obelodanili da su zajedno, Havijer je podelio na mrežama fotografiju svoje devojke i svojim pratiocima poručio: "Moja ljubav Fatima Florez već je glasala...!!! ŽIVELA JE*** SLOBODA".

Kako novi argentinski predsednik važi za plejboja koji se hvalio izdržljivošću u seksu i time da preferira seks utroje, njihova veza je privukla veliku pažnju, naročito zbog toga što je i ona slobodnija na društvenim mrežama.

Fatima Florez i Havijel Milej
Fatima Florez i Havijel Milej foto: LUIS ROBAYO / AFP / Profimedia

Ko je Fatima Florez?

Fatima Florez, čije pravo ime je Marija Eugenia Florez, rođena je 1981. godine i odrasla je u srednjoj klasi u Buenos Airesu. Detinjstvo joj je obeleženo razvodom roditelja i borbom s anoreksijom. Ipak, uz podršku vere, uspela je ponovno da izgradi svoje samopouzdanje.

U razgovoru za tamošnji medij "Clarin" 2014. godine Fatima je rekla da je mogla da vidi predsedničku vilu iz svoje kuće dok je bila dete, kao i helikoptere kako dolaze i odlaze.

Sa 17 godina počela je karijeru plesačice, a postala je poznata imitirajući poznate ličnosti. Kasnije se pridružila bendu Las Primas i preselila se u Peru zbog posla. Tamo je upoznala svog bivšeg supruga Norberta Marcosa, koji je skoro 20 godina stariji od nje. Venčali su se 2001. godine, a on je postao njen agent i podrška.

Fatima je 2012. počela da se pojavljuje u TV projektima, a slavu u Argentini stekla je imitirajući tadašnju potpredsednicu Kristinu Fernandez de Kiršner.

Ljubav s Havijerom

U decembru 2022. godine, Fatima je upoznala Havijera Mileija u televizijskom šouu, a njihova veza se razvila tokom narednih meseci.

Tokom intervjua Fatima je rekla političaru: "Previše si sam, a imaš tako važnu ulogu", što se prepričavalo u tamošnjim medijima.

U oktobru su ponovno gostovali u šouu i tada su potvrdili da su u vezi.

- Počeli smo da se dopisujemo na Instagramu, a kasnije smo počeli i da se viđamo. Sve je došlo prirodno. Išli smo korak po korak. Bila sam u Urugvaju, radila sam i počeli smo da se dopisujemo - ispričala je Fatima.

Novi predsednik Argentine tada je priznao da je veoma zaljubljen.

Jednom je imitirala i svog sadašnjeg dečka, a podelila je i fotografiju iz bekstejdža na kojoj nosi čupavu smeđu periku i svetloplava kontaktna sočiva. Uz fotografiju je napisala: "Tvoja sam lavica".

Havijer je do pre nekoliko godina bio nepoznat u političkim vodama, a zatim je 2021. izabran u argentinski parlament kao član La Libertad Avanza, odnosno libertarijanskog saveza "Sloboda dolazi".

Pre pet godina proslavio se u televizijskim emisijama, a producenti su brzo shvatili da gledaocima nikad nije dosta njegovih priča o seksualnoj izdržljivosti, kao i drskih političkih stavova. Otvoreno je govorio i o seksu utroje.

S ponosom je izjavio i da je nekada bio instruktor tantričkog seksa - sporog, meditativnog oblika polnog odnosa koji se temelji na istočnjačkim filozofijama gde krajnji cilj nije orgazam, već uživanje u procesu.

Bonus video:

02:55

DEKOLTE DO PUPKA I GRUDI NA IZVOLTE! Sara Reljić u barbi haljini svakog muškarca OBUZELA: Samo sam htela da bacim akcenat na OVO

(Espreso/ 24 sedam)


Uz Espreso aplikaciju nijedna druga vam neće trebati. Instalirajte i proverite zašto!
counterImg

Espreso.co.rs


Mondo inc.