EVO KOLIKO JE DEVOJKA NOVOG PREDSEDNIKA ARGENTINE MLAĐA OD NJEGA: Grmi kako IZGLEDA, isplivali svi PODACI (FOTO)
Havijer Milej i Fatima Florez, Foto: LUIS ROBAYO / AFP / Profimedia

biografija

EVO KOLIKO JE DEVOJKA NOVOG PREDSEDNIKA ARGENTINE MLAĐA OD NJEGA: Grmi kako IZGLEDA, isplivali svi PODACI (FOTO)

Biografija prve dame Argentine, Fatime Florez, supruge Havijea Mileja potpuno se slaže sa životom njenog muža

Objavljeno: 16:53h

Havijer Milej (53), ekstremno-desničarski ekonomista, pobedio je na predsedničkim izborima u Argentini.

Novoizabrani predsednik je veliki ljubitelj bivšeg američkog predsednika Donalda Trampa, tantričkog se*sa - čiji je bio trener, trojki, iako smatra da je seksualno obrazovanje zavera za razaranje tradicionalne porodice. Ukratko, Havijel Milej je nova kontroverzna ličnost u svetskoj politici.

Fatima Florez (42), glumica i nova prva dama Argentine je devojka Havijera Mileja. Nekadašnja profesionalna igračica čije je pravo ime Marija Eugenija Folrez rođena je na periferiji Buenos Ajresa 1981. godine.

Ko je Fatima Florez?

Fatima Florez sa mužem
Fatima Florez sa mužemfoto: LUIS ROBAYO / AFP / Profimedia

Fatimin otac Oskar je bio arhitekta, a majka Marta je bila profesorka geografije. Par koji je zajedno dobio tri ćerke rastao se kada je Florez imala devet godina.

U intervjuu za "Clarin" 2014. godine izjavila je da je od malih nogu znala da će završiti u predsedničkoj vili, kada je prvi put videla helikopter koji je preleteo njenu porodičnu kuću.

U razgovoru sa magazion "Infobea" 2019. godine rekla je da je u osnovnoj školi shvatila da je jedan od njenih najvećih talenata imitiranje poznatih ličnosti i ljudi koje poznaje.

"Moje odeljenje se strašno plašitlo nastavnice u šestom razredu osnovne škole jer je bila jako zahtevna i stroga, pa sam pokušala da olakšam tenziju humorom. Imitirala sam njene pokrete, mimiku i način na koji govori i svi smo se zajedno smejali na putu do kuće", rekla je Fatima.

Sa 19 godina počela je da se profesionalno bavi plesom i bila je angažovana na mjuziklu Pepito Cibirians, ali ubrzo se vratila onome što je želela - imitaciji i glumi.

Havijer Milej romansa

U decembru 2022. godine, Fatima je upoznala svog sada već dečka Havijera Mileja kada su se oboje pojavili u veoma popularnoj emisiji tok šou Mirte Legrand - dva meseca pre nego što se ona zvanično rastala od svog muža. Tokom intervjua, Fatima je rekla političaru: 'Previše si sam za svoju važnu ulogu.' U oktobru se par vratio u Mirtin šou kako bi potvrdili da se zabavljaju. Fatima je objasnila: "Počeli smo da razgovaramo na Instagramu i počeli smo da se viđamo. Došlo je veoma prirodno." Par je svoju ljubav opisao kao "egzotičnu". Fatima je zatim nastavila da objašnjava kako se zvanično odvojila od svog muža na svoj rođendan u februaru – uporedivši to sa istorijskom bitkom kod San Lorenca 1813.

Ko je Havijer Milej?

Havijer Milej
Havijer Milejfoto: EPA-EFE/Juan Ignacio Roncoroni

Pre pet godina iznenada je okušao sreću u omiljenim argentinskim dnevnim TV emisijama za ćaskanje i producenti su brzo shvatili da gledaoci ne mogu da se zasite njegovih ludih tvrdnji o njegovoj se**ualnoj izdržljivosti i njegovim drskim političkim mišljenjima. Takođe je otvoreno pričao o trojkama.

On sebe radije naziva anarho-kapitalistom, što znači da bi želeo da "pokida" što više vladine intervencije i sve to prepusti slobodnom tržištu. Havijer s ponosom kaže da je nekada bio instruktor tantričkog se**a – sporog, meditativnog oblika odnosa zasnovanog na istočnjačkim filozofijama gde krajnji cilj nije orgazam već uživanje u procesu.

Bonus video:

01:23

Navijačice Argentine gole šetale ulicama

(Espreso/ Blic Žena)


Uz Espreso aplikaciju nijedna druga vam neće trebati. Instalirajte i proverite zašto!
counterImg

Espreso.co.rs


Mondo inc.