TRAMP TERAO PROSTITUTKE DA RADE GADOSTI, A SADA SE IZVLAČI ZBOG FOBIJE?! Upleo je i Melaniju, evo kako ONA REAGUJE
Donald Tramp i Melanija Tramp, Foto: Profimedia

neverovatna priča

TRAMP TERAO PROSTITUTKE DA RADE GADOSTI, A SADA SE IZVLAČI ZBOG FOBIJE?! Upleo je i Melaniju, evo kako ONA REAGUJE

Tramp je dao uvid u to šta je radio sa prostitutkama o čemu je javnost obaveštena preko nađenih dokumenata

Objavljeno:

Bivši predsednik Amerike Donald Tramp prokomentarisao je svoje kontroverzno iskustvo sa prostitukama. Tokom kampanje u AjovI, u subotu uveče, osvrnuo se na takve natpise. Pomenuo je i suprugu Melaniju Tramp. I sudeći po njegovim rečima, ona ga podržava?

To iskustvo tiče se zlatnog tuša koje je Donald Tramp navodno posmatrao ranije, a i ove godine.

Prema tajnim dokumentima, Donald Tramp je u jednom hotelu u Rusiji 2013. posmatrao prostituke tokom "zlatnog tuša", odnosno kako uriniraju na krevetu na kojem su jednom prespavali i bivši predsednik i bivša prva dama Amerike Barak i Mišel Obama.

Trampovi
Trampovifoto: Profimedia

Tramp je 2017. negirao da se tako nešto desilo, a kako je ponovo počelo da se priča o tome, ali i o navodnom sličnom skandalu koji se dogodio ranije ove godine, on je još jednom rekao da afera nije istinita, a ovaj put upleo je u sve Melaniju Tramp.

Poručio je da je nemoguće da se takav skandal desio jer on pati od mizofobija odnosno germafobije, koja predstavlja iracionalni strah od bakterija i zaraze. Naglasio je da mu supruga Melanija Tramp u potpunosti veruje, piše TMZ.

Melanija Tramp drži se po strani u jeku sudskog procesa za prevaru za šta se tereti Tramp, ali ga podržava, rekao je izvor. Njena odluka je da ima takvu ulogu, a videćemo da li će se to promeniti u nastavku njegove kampanje za predsedničke izbore u Americi 2024. godine.

Nego, možda je Tram bio ironičan kada je rekao zašto je nemoguće da je skandal istinit, ali zar nije logičnije da je samo poručio: oženjen sam, volim svoju suprugu...?

Melanija i Donald Tramp u braku su od 2005. i imaju sina Barona Trampa. On iza sebe ima dva braka i još četvoro dece.

Bonus video:

01:01

TRAMP JE OSVEDOČENI MRZITELJ MUSLIMANA M. Kostić: Obe strane polažu prava na božju pomoć U RATU, a od OVOGA NAJVIŠE STRAHUJU

(Espreso/ Blic Žena)


Uz Espreso aplikaciju nijedna druga vam neće trebati. Instalirajte i proverite zašto!
counterImg

Espreso.co.rs


Mondo inc.