IVANKA NAKON SMRTI TETKE OBJAVILA FOTKU KOJA JE ŠOKIRALA SVE REDOM: Ovo niko nije OČEKIVAO, šta OVO treba da znači?
Ivanka Tramp, Foto: EPA-EFE/JUSTIN LANE

MNOGIMA JE OVO ZAPALO ZA OKO

IVANKA NAKON SMRTI TETKE OBJAVILA FOTKU KOJA JE ŠOKIRALA SVE REDOM: Ovo niko nije OČEKIVAO, šta OVO treba da znači?

Ta objava jeste iznenadila mnoge - one koji su očekivali drugačiju objavu

Objavljeno:

Nakon vesti da je u ponedeljak preminula sestra Donalda Trampa Merijan Tramp Beri, članovi porodice Tramp nisu se na Instagramu oglašavali tim povodom, ali je Ivanka Tramp nakon toga na Instagramstoriju šerovala sliku koja je imajući u vidu ovaj tužni događaj, iznenadila sve.

Ivanka Tramp objavila je na Instagramstoriju sliku sa nastupa kantri pevača Rendija Hauzera, tagovala je ovog izvođača kao i njegvu suprugu Tatjanu Starzinski. Ćerka Donalda Trampa bila je na ovom nastupu pre tragedije.

Ta objava jeste iznenadila mnoge - one koji su očekivali drugačiju objavu. Ipak, objava svakako ne znači da Ivanka Tramp ne tuguje za tetkom. Možda želi da se od toga distancira na društvenim mrežama ili je pak ulogu da se oglasi tim povodom prepustila ocu koji je na socijalnoj platformi "Truth social" potvrdio vest o smrti sestre za koju je napisao da je bila "prelepa žena, elegantna, koja je ostavljala utisak kao niko drugi, hvaleći njenu inteligenciju i način na koji je obavljala posao federalnog sudije".

Ivanka je okačila fotografiju sa nastupa na kom je bila
Ivanka je okačila fotografiju sa nastupa na kom je bila foto: Printscreen/Instagram/ivankatrump

U međuvremenu ni sin Donalda Trampa Donald Tramp junior nije objavljivao bilo kakve poruke vezane za tužnu vst već je nastavio da na Instagramu podržava aktivnosti svog oca koji će se kandidovati za predsednika SAD naredne godine.

Sin Donalda Tramp podržao oca
Sin Donalda Tramp podržao oca foto: Printscree/Instagram/donaldjtrumpjr

Donald Tramp je obraćao pažnju na ono što mu je sestra govorila, imala je uticaj na njega kao retko ko. Ipak bilo je problema u njihovom odnosu tokom poslednje godine njegovog predsedničkog mandata kada je njihova rođaka Meri L. Tramp u svojom memoarima objavila audio snimke na kojima se čuje kako Merijan Tramp Beri kritikuje brata i kaže da je on osoba bez principa kojoj ne treba verovati. Možda je i to uticalo na (ne) reakcije Ivanke i njenog brata, ali na Doanlda svakako nije.

Bonus video:

01:01

TRAMP JE OSVEDOČENI MRZITELJ MUSLIMANA M. Kostić: Obe strane polažu prava na božju pomoć U RATU, a od OVOGA NAJVIŠE STRAHUJU

(Espreso/ zena.blic.rs)


Uz Espreso aplikaciju nijedna druga vam neće trebati. Instalirajte i proverite zašto!
counterImg

Espreso.co.rs


Mondo inc.