JEDAN OD NAJBOGATIJIH SULTANA SVETA NE PRESTAJE DA ŠOKIRA: Kada vidite za KOGA je udao ĆERKU, neće vam biti DOBRO
Princeza Azema i njen suprug, Foto: Cobra Team / BACKGRID / Backgrid UK / Profimedia

ne može bahatije od ovoga

JEDAN OD NAJBOGATIJIH SULTANA SVETA NE PRESTAJE DA ŠOKIRA: Kada vidite za KOGA je udao ĆERKU, neće vam biti DOBRO

Ćerka najbahatijeg sultana je vrsna lepotica, a ono što je zanimljivo jeste da se udala za svog brata od strica

Objavljeno:

Sultan Hasanal Bolkija iz Bruneja se ubraja među najbogatije sultane na svetu. Bio je najbogatiji čovek na svetu do 1980. Prema izveštaju Business Insidera, Hasanal Bolkiah ima imovinu veću od 14.700 kruna, a najveći izvor njegove zarade su rezerve nafte i prirodni gas. Osim ogromnog bogatstva koje poseduje, postao je poznat po svom razvratničkom ponašanju, piše Stil.

Naime, poznato je da ima harem sa 40 žena, koje navodno razmenjuje sa sinom. Imao je tri žene, od kojih je prva njegova bliska rođaka, koja je radila kao stjuardesa i TV voditeljka.

Ima ukupno 12-oro dece, a svoj raksošan način života preneo je i na sinove, koji ni u čemu ne zaostaju za ocem. Na primer princ Abdul Malika, njegov trećerođeni sin, oženio se 2015, a "Forbs" je ovo venčanje opisao kao "kraljevsko venčanje koje je pobedilo sva kraljevska venčanja". Trajalo je nedelju dana, a mladenci su na glavnoj ceremoniji bili ukrašeni u neobične kombinezone optočene draguljima, dok je mlada držala buket od dragulja i plemenitih metala umesto cveća.

Sultan od Bruneja vodi život koji šokira celi svet
Sultan od Bruneja vodi život koji šokira celi svetfoto: EPA-EFE/RUDOLF PORTILLO

Čini se da je i ćerka Azema krenula očevim stopama budući da je stala na ludi kamen sa čovekom sa kojim je u krvnom srodstvu. Naime, naslednica sultana Bruneja, nedavno je stupila u brak s princem Baharom. Povodom venčanja svoje mezimice Azeme, sultan je priredio izvanredno slavlje koje je obuhvatalo čak 7 dana neospornog veselja.

Princ Bahar je brat od strica princeze Azeme, što znači da je sin sultanovog rođenog brata Džefrija.

Porodične bahanalije

Džilijen Loren napisala je i knjigu "Moj život u haremu", gde je iznela istinu o boravku u Bruneju. Ona je tamo stigla kada je imala samo 18 godina, a bila je raspologanju princu Džefriju sa još 40-ak drugih devojaka. Otkrila je da ju je posle godinu dana i nakon što je spavala sa njim više od stotinu puta, jednostavno "poklonio" sultanu koji je insistirao na tome da ga isključivo oralno zadovoljava.

"Prelistavao je časopise i govorio "Želim ovu ili onu ženu", a zatim ih poručivao. U haremu je bilo najviše devojaka sa Filipina od kojih su mnoge imale samo 15 godina. Bile su smeštene u Džefrijevu palatu i nisu smele da je napuštaju. Ludite od dosade", rekla je pre nekoliko godina Loren.

Sultan od Bruneja, Hasanal Bolkijah
foto: JIMIN LAI / AFP / Profimedia

Odabrana je tek posle nekoliko meseci, a tada su je odvezli u drugu zgradu i zaključali.

"Prošla su četiri sata pre nego što se princ pojavio. Posle sek*a je legao pored mene na tri sekunde, pljesnuo me po zadnjici i rekao da je bilo dobro, ali da kasni na sastanak", piše Loren.

"On je lud i dekadentan. U to vreme mi je to bilo privlačno, njegovo samopouzdanje, harizma i neukrotivost", ispričala je Džilijen 2011. o princu Džefriju.

Bonus video:

01:07

ŽENI PREPISAO OGROMNO BOGATSTVO Šerif Konjević TOLIKO VOLI suprugu da sve što je stekao OSTAVIO NJOJ: Otkrio čime je to ZASLUŽILA

(Espreso/ Stil)


Uz Espreso aplikaciju nijedna druga vam neće trebati. Instalirajte i proverite zašto!
counterImg

Espreso.co.rs


Mondo inc.