"JOŠ JE BIO TOPAO, LEŽAO JE NA PATOSU": Elena zvala policiju zbog SAMOUBISTVA budućeg muža, a onda je usledio OBRT
Policija, Foto: Dado Đilas

jezivo

"JOŠ JE BIO TOPAO, LEŽAO JE NA PATOSU": Elena zvala policiju zbog SAMOUBISTVA budućeg muža, a onda je usledio OBRT

Elena ubila budućeg muža pred detetom, pa policiji rekla da je počinio samoubistvo

Objavljeno:

Policija u Rumuniji uhapsila je Elenu S. (40) iz Botošana, zbog sumnje da je prošle sedmice ubila svog budućeg supruga, a potom pokušala da prikrije zločin.

Elena je nakon ubistva pozvala policiju i rekla da se njen partner ubio. Međutim, ubrzo su forenzičari došli do dokaza koji su je odveli iza rešetaka.

Ustanovljeno je, naime, da povrede koje su konstatovane na vratu muškarca, nikako sam sebi nije mogao da nanese.

Policija
Policijafoto: RINA

Međutim, Elena se i dalje čvrsto držala svoje priče. Govorila je kako je njen budući suprug bio utučen čitave sedmice, da je plakao, da nije želeo da izlazi.

"Te noći je pio vino i rakiju. Nalivao se rakijom... Kada sam došla kući zatekla sam ga mrtvog. Bio je obučen kada sam izašla, a kad sam se vratila bio je samo u boksericama i mokar. Nikog nije bilo u kući. Potrčala sam ka njemu, još je bio topao, ležao je na patosu. Svuda je bilo krvi, uzela sam nož iz njegove ruke...", tvrdila je Elena.

Lično ona je pozvala policiju oko 21 sat govoreći da je partnera našla mrtvog i da ne zna šta se dogodilo.

"Nisam verovala da sebi nešto može da učini, jeste pričao da je depresivan. Puštao je tužnu muziku i plakao. Govorio mi je stalno da idem kod majke... Nismo se svađali", pričala je policajcima te večeri kada je pronađeno beživotno telo.

Već dan kasnije, Elena je bila iza rešetaka. Prvi nalaz obdukcije je pokazao da žrtva nije sebi mogla da nanese tu vrstu povrede, a onda se saznalo da je u kući bila i njegova desetogodišnja ćerka koja je možda i gledala zločin.

Ispostavilo se da je u kući i ranije bilo intervencija zbog svađa, nasilja i preterane upotrebe alkohola.

Eleni je određen pritvor do 30 dana, a čak je i njena majka uverena da je ubila njenog budućeg zeta.

"Verujem da je kriva. Jeste moja, ali niko tog dana nije ušao u dvorište. Rekla sam joj da prizna da će dugo biti na robiji", rekla je Elenina majka.

I maloletna devojčica, ćerka žrtve iz prvog braka, rekla je policiji da je Elena i ranije bila nasilna. Njegova starija ćerka policiji je otkrila da je kobne večeri Elena i nju nazvala, pokušavajući da je ubedi da je njen otac digao ruku na sebe.

"Govorila je kako je uperio njoj nož u grudi, pa da je onda sebe ubo u vrat... Rekla je prvo da ga je našla u kuhinji, pa onda da ga je našla u sobi...", ispričala je ćerka za rumunske medije.

Mediji pišu da je ljubav između Elene i žrtve trajala oduvek. Elena je tvrdila da je on bio njena prva ljubav, ali da su ih putevi odveli na različite strane i da je svako našao drugog životnog partnera. Njemu je supruga preminula 2020. godine, a Elena je brže bolje otrčala da ga uteši, iako je bila u braku sa drugim i rodila četvoro dece.

Usledio je brz razvod, a nakon toga je počela da priprema papire za novi brak. Međutim, umesto svadbe, biće organizovana sahrana.

Bonus video:

00:52

DAN SEĆANJA NA ŽENE ŽRTVE NASILJA: Prošle godine ubijeno je 44 žena - evo šta treba da se dogodi da se to više ne događa!

(Espreso/Telegraf.rs)


Uz Espreso aplikaciju nijedna druga vam neće trebati. Instalirajte i proverite zašto!
counterImg

Espreso.co.rs


Mondo inc.