OVO JE MOGUĆ MOTIV UBISTVA MLADE MAJKE POREKLOM IZ BOSNE: Bivši partner je upucao ispred KUĆE OD MILION EVRA u Beču
Austrijska policija, Foto: Profimedia

detalji ubistva

OVO JE MOGUĆ MOTIV UBISTVA MLADE MAJKE POREKLOM IZ BOSNE: Bivši partner je upucao ispred KUĆE OD MILION EVRA u Beču

Bivši partner ubio mladu majku u Beču

Objavljeno:

Istraga o okolnostima i motivu jezivog ubistva mlade majke (33) poreklom iz bivše Jugoslavije u okrugu Genserndorf u okolini Beča još je u toku, ali se navodi da je krvavom činu prethodila svađa razdvojenog para. Oružje korišćeno za ubistvo, odnosno pištolj, zaplenjen je u automobilu muškarca (35) koji je osumnjičen da je počinio zločin, saopštila policija.

Kako prenose tamošnji mediji, ubica je poreklom iz Bosne i Hercegovine, ali je odrastao u Švedskoj, a od skoro je živeo u Austriji gde je radio kao agent za nekretnine.

Fatalni hitac ispred vile

Navodno je 35-godišnji B. upucao svoju bivšu partnerku u subotu oko 13.30 časova na ulici ispred velelepne vile vredne milion evra. Svedoci ubistva obavestili su Hitnu pomoć, a uprkos reanimaciji i svim naporima lekara, mlada majka je preminula na licu mesta.

Osumnjičeni se sam predao

Osumnjičeni, koji nije živeo sa žrtvom, pobegao je svojim sportskim automobilom, ali se ubrzo predao u policijsku stanicu Dojč-Vagram i tamo je uhapšen i odveden u zatvor Korneuburg.

Motiv ubistva - spor oko starateljstva?

Oružje koje je koristio ubica pronađeno je u njegovom automobilu. Istražitelji su došli do zaključka da je motiv krvavog pira bila verovatno žestoka rasprava oko starateljstva nad jednim ili više njihove zajedničke dece.

Javni tužilac naložio je obdukciju tela, a istraga je u toku.

Bonus video:

01:07

Žustra rasprava uživo u programu: Femicid, statistika ubistva i reči patrijarha koje je uvredilo žene!

(Espreso / Blic / Oe24)


Uz Espreso aplikaciju nijedna druga vam neće trebati. Instalirajte i proverite zašto!
counterImg

Espreso.co.rs


Mondo inc.