RASKRINKANE SVE MRAČNE TAJNE BOGATOG ŠEIKA: Držao žene u ZLATNOM KAVEZU, a SRBIN ĐURO je otkrio sve PRLJAVŠTINE
Muhamed Bin Rašid Al Maktum, Foto: EPA-EFE/FARES GHAITH

PRLJAVE TAJNE ISPLIVALE NA VIDELO

RASKRINKANE SVE MRAČNE TAJNE BOGATOG ŠEIKA: Držao žene u ZLATNOM KAVEZU, a SRBIN ĐURO je otkrio sve PRLJAVŠTINE

Vladar Dubaija ima šest žena, iako neki mediji spekulišu da ih zapravo ima sedam

Objavljeno:

Šeik Muhamed Bin Rašid Al Maktum je sedamdesetdvogodišnji milijarder, vladar Dubaija i potpredsednik Ujedinjenih Arapskih Emirata. Poznat je po tome što žene beže od njega, a javnost je posebno bila iznenađena kada je njegova ćerka Latifa optužila u tajno snimljenom videu oca da je drži u zatočeništvu od 2018. godine. Ona je navodno pokušala da pobegne iz Dubaija, te je zbog toga zarobljena.

Haji al Husein jedna je od njegovih žena, koja je, uplašena za svoju bezbednost napustila šeika.

Haja je s njihovom decom, 11-godišnjom princezom al-Džalilom i 7-godišnjim šeikom Zajedom, odletela prvo u Nemačku, a zatim u London, gde sad traži azil, ali i bori se za razvod jer se, tvrdi, boji za svoju sigurnost i svoj život.

Njen je beg povezan s nestankom šeikove ćerke iz prethodnog braka, princeze Latife.

Službeni izvori, s dvora šeika, govore kako je 33-godišnja princeza "lakoverna" i da je trenutno "na sigurnom", u Dubaiju. Nakon njenog vraćanja kući, cela šeikova porodica za medije pričala kako je Latifa na sigurnom i da je niko ne drži protiv njene volje, uključujući i sada odbeglu princezu Haju. Ona je išla toliko daleko da je u Dubai pozvala bivšu irsku predsednicu i čelnicu UN-a za ljudska prava, Meri Robinson, kako bi se ona uverila da je princeza Latifa na sigurnom. Robinson, inače Hajina prijateljica, pristala je, a objavile su i fotografije s Latifom, na kojima ona izgleda izgubljeno. Robison je rekla kako Latifa "ima problema, ali je među porodicom koja je voli".

Obe - Robinson i Haja - bile su žestoko kritikovane zbog tog poteza te su ih optuživali kako pokušavaju da prikriju pravo činjenično stanje u vezi s otmicom princeze. Glasine kažu kako je Haja s vremenom doznala informacije o Latifinom begu i otmici koju je naredio šeik, Hajin suprug. Zato se odlučila na radikalan korak - pobegla je iz Emirata i sad je čeka brutalna bitka za razvod.

Haja, koja u Londonu trenutno s decom živi u vili vrednoj više stotina miliona dolara, kćerka je pokojnog jordanskog kralja Huseina, a aktuelni jordanski kralj Abdulah II joj je polubrat. Školovana je na Zapadu, u privatnim školama u Ujedinjenom Kraljevstvu, a na Oksfordu je studirala politikologiju, filozofiju i ekonomiju. Talentovana je sportistkinja pa je na Olimpijskim igrama 2000. godine nastupila u konjičkim disciplinama za Jordan, a u bliskim je prijateljskim odnosima s britanskom kraljevskom porodicom. Za šeika Muhameda udala se 2004. godine na maloj ceremoniji u Amanu.

Inače, sa svojih šest žena šeik Muhamed ima 23 dece, a princeza Latifa nije prva koja je pokušala da pobegne. Pre 18 godina isto je pokušala i njegova kćerka princeza Šamsa, koja je tad imala 19 godina. To se dogodilo kad je porodica bila na odmoru u Engleskoj, na imanju Longkros. Šamsa se odvezla do ulaza imanja, tamo ostavila automobil, bacila telefon i počela da beži. Za njom je organizovana ozbiljna potraga i konačno su je pronašli, prenosi 100 posto, hrvatski portal.

Muhamed Bin Rašid Al Maktum
Muhamed Bin Rašid Al Maktumfoto: EPA-EFE/ALI HAIDER

Buran ljubavni život šeika

Vladar Dubaija ima šest žena, iako neki mediji spekulišu da ih zapravo ima sedam. O njima se ne zna puno, zapravo - skoro ništa. Princeza Haja medijski je bila najeksponiranija, a imena ostalih supruga teško su dostupna. Dve šeikove žene do danas su u javnosti nepoznatih imena - zna se tek da jedna dolazi iz Nemačke, a druga iza Maroka. Njegova službena i prva supruga zove se šeika Hind Bint Maktum Bin Džuma Al Maktum, a inače je njegova rođaka u prvom kolenu. Dobili su dvenaestoro dece u braku i žive u palati u Dubaiju. Druga supruga šeika Mohameda dolazi iz Libana i zove se Delila Aloula. Venčali su se 1979. godine i dobili u braku četiri kćeri.

Potom se venčao Marokankom s kojom je dobio dva sina i dve devojčice. Decu je odgajala Hind Bint, a nagađa se da su po odrastanju deca odselila u Veliku Britaniju, gde žive na očevom posedu. Već skoro 20 godina nema nikakve vesti o Delili. Venčao se šeik 1993. godine i sa Grkinjom Zoe Grigorakos, ali brak je vrlo brzo rasturen. Dobili su ćerku. Devojčica je odrastala s majkom u Grčkoj i odgajana je kao katolkinja, ali se po odrastanju odselila u Dubai i prihvatila islam te ime promenila u arapsko. Venčao se u međuvremenu šeik i s nemačkom manekenkom nepoznatog imena, s njom je dobio sina, a brak se brzo raspao. Dečaka je odgajala šeikova službena supruga i rođaka Hind.

Nakon spomenutih avantura dolazimo do njegovog braka s princezom Hajom. U javnosti je to njegov najeksponiraniji brak, par se upoznao u Španiji, a dve godine nakon toga venčali su se 2004. godine u okruženju najbližih. U braku su dobili dvoje dece. Brak je dočekan na nož, izazvao je skandale u Dubaiju budući da je šeik već imao službenu, prvu i poštovanu suprugu. S druge strane, prozapadnjački nastrojena i obrazovana Haja sa svojim modernim životnim stilom nikako se nije uklapala u ideal žene kakvu je javnost htela. Porodica takođe nije htela da je prihvati, a stvari su se popravile tek kada je na svet donela devojčicu.

Muhamed Bin Rašid Al Maktum
Muhamed Bin Rašid Al Maktumfoto: EPA-EFE/FACUNDO ARRIZABALAGA

Silovanje maloletnica

Đuro Sinobad, Srbin koji je preko 2 decenije živeo u Britaniji i radio upravo za Šeika Muhameda, otkiro je jezive detalje o njegovim seksualnim avanturama, koje uključuju mučenje i silovanje žena, čak i maloletnih devojčica. Naglasio je da susret sa jednom devojčicom nikad neće zaboravti, kao ni njeno uplašenost, suze i drhtanje...

Bonus video:

00:11

NJEN ŠEIK JE TEŽAK 2 MILIJARDE $! Može da ima LIČNOG KUVARA, ali je Jelena sama po SRPSKOM receptu spremila SPECIJALITET

(Espreso/ Stil)


Uz Espreso aplikaciju nijedna druga vam neće trebati. Instalirajte i proverite zašto!
counterImg

Espreso.co.rs


Mondo inc.