"NISAM ZNALA DA LI JE ŽIVA": Bolna ISPOVEST majke otete Mie (21) koju Hamas DRŽI DANIMA! (FOTO)
Keren Šem, Foto: GIL COHEN-MAGEN / AFP / Profimedia

STRAŠNO

"NISAM ZNALA DA LI JE ŽIVA": Bolna ISPOVEST majke otete Mie (21) koju Hamas DRŽI DANIMA! (FOTO)

Njena majka navodi dalje da je bila preplašena svaki put kada bi upalila televizor u potrazi za novim informacijama, plašeći se da njena ćerka ne bude deo statistike

Objavljeno:

Majka i dvojica braća Mie Šem (21), koja je bila prvi talac kog je Hamasa snimio i njenu poruku objavio objasnili su kako je bilo videti Miu posle nekoliko dana terora. Inače Mia je jedan od više od 200 zarobljenika ove militantne palestinske formacije nakon napada na Izrael.

- Vidim da je prošla kroz svašta, vidim da je u bolovima, povređena je. Izgleda prestrašeno, ali je živa! - izjavila je majka Keren Šem u razgovoru za "Si-En-En".

Kako dalje navodi porodica, srećni su što je Mia živa, makar i ako nije još uvek sa njima.

- Osećam olakšanje, makar malo, jer do sada nisam znala ni da li je uopšte živa - dodala je majka, okružena sinovima koji mole da im se vrati sestra.

Mia Šem
foto: GIL COHEN-MAGEN / AFP / Profimedia

Podsećamo, Hamas je objavio prvi snimak taoca, Mie Šem (21), koja se na snimku vidi sa povredama ruke, a kako kasnije kaže, nakon što je oteta sa festivala iz kibusa Reim, pružena joj je prva pomoć zbog povreda.

- Zovem se Mia, imam dvadeset jednu godinu, ja sam iz Šohama. Trenutno sam u Gazi. Vratila sam se u subotu rano ujutru sa žurke u Sderotu. Teško sam povređena, imam ranu na ruci. Doveli su me u Gazu i odveli su me u bolnicu ovde. Brinuli su se o meni, davali lekove. Samo molim da me vratite kući što pre mojoj porodici, da ponovo vidim moje roditelje, moju braću i sestre. Molim vas, izvedite me odavde što je pre moguće - govori u videu.

"Molimo ceo svet da je puste"

- Preklinjemo ceo svet da je puste da se vrati kući. Mia ima samo 21 godinu, ali je snažna žena. Samo je želela da poseti festival, posle nekoliko meseci medicinskih problema koje je trpela i samo je poželela da se zabavi - nastavlja Keren.

Njena majka navodi dalje da je bila preplašena svaki put kada bi upalila televizor u potrazi za novim informacijama, plašeći se da njena ćerka ne bude deo statistike. Ali je verovala da je njena ćerka dovoljno jaka da preživi sve.

- Moja ćerka je veoma zrela osoba. Ja sam samohrana majka i kao porodica smo prošli svašta, iako ima samo 21 godinu, ona je veoma jaka. Presrećna sam što je vidim živu, ali svi znamo da ona nikada ne odustaje. Ona nikada ne bi odustala! - dodala je majka.

Bonus video:

02:55

USPEO DA POBEGNE OD UŽASA RATA U IZRAELU I STIGAO DO ITALIJE: Milan Fogel uživo iz Milana: Najveća opasnost je IRAN! (video)

(Espreso / Blic / Si-En-En)


Uz Espreso aplikaciju nijedna druga vam neće trebati. Instalirajte i proverite zašto!
counterImg

Espreso.co.rs


Mondo inc.