NOVA ESKALACIJA SUKOBA, IZ POJASA GAZE USLEDIO BRUTALAN NAPAD! Izraelska vojska se HITNO oglasila, nije NAIVNO
Rat u izraelu, Foto: EPA-EFE/MOHAMMED SABER

RAT U IZRAELU

NOVA ESKALACIJA SUKOBA, IZ POJASA GAZE USLEDIO BRUTALAN NAPAD! Izraelska vojska se HITNO oglasila, nije NAIVNO

Nove eskalacije na Bliskom istoku

Objavljeno:

Rat u Izraelu ušao je u sedmi dan, ceo svet sa neizvesnošču posmatra najveći sukob u poslednjih pesedet godina.

Izraelska vojska saopštila je da je uspešno detektovala neprijateljsko lansiranje iz pojasa Gaze, kao i da je na vreme reagovala protivvazdušna odbrana.

"Detektovano je lansiranje iz pojasa Gaze ka severnom delu zemlje. Lovci protivvazdušne odbrane su očigledno uspešno presreli lansiranje", piše u objavi na zvaničnom Tviter profilu izraelske vojske.

Podsetimo, izraelske odbrambene snage (IDF) objavile su snimak na kome se vidi uništavanje desetina neprijateljskih pozicija u Pojasu Gaze.

"IDF je uništio desetine pozicija za lansiranje neprijateljskih aviona i bespilotnih letelica koje su izgrađene na krovovima civilnih kuća u pojasu Gaze. Avioni Ratnog vazduhoplovstva, uz pomoć vazdušne obaveštajne službe, napali su desetine vanrednih pozicija terorističke organizacije Hamas kako bi lansirali neprijateljske dronove, koji su ugrađeni unutar i na krovovima kuća stanovnika Pojasa Gaze.", piše u objavi na zvaničnom Tviter profilu Izraelske vojske.

Bonus video:

03:12

OD NASTANKA DRŽAVE IZRAEL, BILO JE NEIZDRŽIVO NA DUŽE STAZE Kovač: Nije vreme za Ameriku i NE VERUJEM DA ĆE SE MEŠATI U KONFLIKT

(Espreso)


Uz Espreso aplikaciju nijedna druga vam neće trebati. Instalirajte i proverite zašto!
counterImg

Espreso.co.rs


Mondo inc.