KAKO JE MOGUĆE? Zaharova bez DLAKE NA JEZIKU, sasula sve što je IMALA NA UMU! Udarila zbog IZRAELA kao NIKAD DO SAD
Marija Zaharova, Foto: Profimedia

JOŠ JEDNA MISTERIJA?

KAKO JE MOGUĆE? Zaharova bez DLAKE NA JEZIKU, sasula sve što je IMALA NA UMU! Udarila zbog IZRAELA kao NIKAD DO SAD

Porptarolka ruskog Ministarstva spoljnih poslova je na svom Telegram kanalu postavila jasno pitanje

Objavljeno:

Marija Zaharova je upitala kako je moguće da SAD nisu upozorile na moguću eskalaciju palestinsko-izraelskog sukoba, kada imaju satelite i vojne baze svuda u svetu.

Porptarolka ruskog Ministarstva spoljnih poslova je na svom Telegram kanalu postavila jasno pitanje - Kako je moguće da su Sjedinjene Države, koje svuda imaju satelite i vojne baze, "propustile" najveći vojni okršaj kod svog najbližeg saveznika, na čijoj teritoriji se nalaze hiljade američkih državljana?

Zaharova je na taj način prokomentarisala izjavu državnog sekretara Entonija Blinkena, koji je u intervjuu novinarima američkih televizijskih kanala odbio da komentariše pogrešne procene američkih obaveštajnih službi koje nisu uspele da predvide eskalaciju na Bliskom istoku.

 Marija Zaharova
Marija Zaharovafoto: Profimedia

"Kako to da niko u Sjedinjenim Državama nije rekao ni reč dan pre početka trenutne eskalacije na Bliskom istoku? Još jedna misterija, gora i od ubistva Džona Kenedija", napisala je Zaharova na Telegramu.

Zaharova je ukazala da Amerikanci svuda imaju satelite i vojne baze, pa i u regionu, dok njihovo Ministarstvo finansija kontroliše bankarski promet svih dolara u svetu, a obaveštajne službe sprovode prisluškivanje i prate opremu američkih IT kompanija.

 Marija Zaharova
Marija Zaharovafoto: Profimedia

"A ono što je najvažnije, niko u administraciji Džozefa Bajdena nije podneo ostavku zbog tako velikog neuspeha. Kako je moguće da su američke obaveštajne službe pogrešno procenile. SAD su pričale svetu o 'invaziji' Rusije na Ukrajinu dva meseca krajem 2021. i još dva meseca početkom 2022. A onda je Vašington propustio najveći vojni sukob kod svog najbližeg saveznika, na čijoj teritoriji se nalazi hiljade američkih građana?", zaključila je Zaharova.

Bonus video:

02:39

HAMAS ĆE PRETRPETI ODMAZDU, ALI IMAJU LEĐA! Pukovnik šokirao tvrdnjama: Predviđanja su da iza napada stoji IRANSKA HOBOTNICA

(Espreso/ RT.rs)


Uz Espreso aplikaciju nijedna druga vam neće trebati. Instalirajte i proverite zašto!
counterImg

Espreso.co.rs


Mondo inc.