OTAC LENE (10) KOJA JE SILOVANA I UBIJENA ŽELI ODGOVORE OD POLICIJE! "Zašto je Danijel bio na slobodi?"
Foto: Printscreen/Twitter/@Ruptly

POTRESNO

OTAC LENE (10) KOJA JE SILOVANA I UBIJENA ŽELI ODGOVORE OD POLICIJE! "Zašto je Danijel bio na slobodi?"

Od ubistva ćerkice on se nalazi na bolovanju, a za Bild piše da i dalje ima puno pitanja za nadležne

Objavljeno:

Nakon što je nemačka policija ustanovila sve okolnosti tragedije iz aprila ove godine, kada je mala Lena (10) silovana i ubijena u učeničkom domu, otac devojčice rekao je da nije zadovoljan i da za njega ovaj slučaj nije rešen.

Policija je saopštila da je đubretar Danijel T. (25) silovao devojčicu nakon što je provalio u dom, a da je Lenu zadavio dečak (11) nakon svađe.

Međutim, Lenin otac Verner Z. (51) nije zadovoljan ovim objašnjenjem.

"Za mene, ovaj slučaj nije rešen. Počinioci su u kancelariji za brigu o mladima. Da moja ćerka nije bila primorana da uđe u dom, ne bi umrla", rekao je otac.

Od ubistva ćerkice on se nalazi na bolovanju, a za Bild piše da i dalje ima puno pitanja za nadležne.

"Ne razumem zašto je 25-godišnjak slobodno lutao okolo s obzirom na brojne provale za koje se kaže da je već počinio", pitao je otac.

Navodno je Danijel T, bivši stanovnik doma, već bio pod okom policije pre Leninog ubistva.

Smatran je glavnim osumnjičenim za seriju provala građevinskih kontejnera u kojima je ukradena vredna građevinska oprema. Stoga je njegov DNK verovatno već bio uskladišten kada su forenzički istražitelji otišli ​​u dečiji dom 4. aprila ujutru i ponovo naišli na njegove genetske tragove.

Danijel, koji je za sebe govorio da je "ponosan otac", konačno je uhvaćen preko digitalnih tragova. Istražitelji su pronašli signal njegovog mobilnog telefona u učeničkom domu u noći ubistva Lene. On je uhapšen 27. aprila rano ujutru kada je počeo da radi u kompaniji za odlaganje otpada u Vunsidelu.

Verner želi od Danijela da čuje zašto je te aprilske noći ušao u dom.

"Šta je hteo da ukrade iz sobe jedanaestogodišnjaka kada je prethodno uzeo mnogo vredniji plen?", pita otac.

Bild piše da se Danijel i dečak navodno nisu poznavali pre te kobne noći. Ipak, rečeno je da su zajedno popili pivo i gledali pornografiju. Dečak je navodno bio prisutan kada je Lena silovana, nakon što ju je doveo u sobu.

Nakon toga Danijel je navodno napustio dom, a onda je došlo do "nasilne svađe" između dečaka i Lene, kada ju je zadavio na smrt.

"Ne znam kako može da se desi ovako nešto, da je dom toliko pristupačan noću i da niko ne primeti žestoku svađu. Gde su bili nadzornici?", očajan je otac žrtve.

Prema rečima policije, učitelj je navodno zaboravio da zatvori prozor u kupatilu, preko kojeg je Danijel ušao u dom.

Međutim, za sada nema dokaza da je učestvovao u ubistvu devojčice, a priznao je silovanje i provale.

Verner Z. želi da podnese građanske tužbe protiv Kancelarije za zaštitu mladih i učeničkog doma nakon smrti ćerke, dok policija nastavlja sa istragom.

Bonus video: DANIJELI JE POMAGAO NEKO IZ SVETA POLITIKE, A ZNAM I KO! Branislav Lečić o optužbi za silovanje: Smetao sam nekome sa zapada

03:53

DANIJELI JE POMAGAO NEKO IZ SVETA POLITIKE, A ZNAM I KO! Branislav Lečić o optužbi za silovanje: Smetao sam nekome sa zapada

(Espreso/Telegraf)


Uz Espreso aplikaciju nijedna druga vam neće trebati. Instalirajte i proverite zašto!
counterImg

Espreso.co.rs


Mondo inc.