DANIJEL SA DEČAKOM (11) PIO PIVO PRE SILOVANJA I UBISTVA LENE (10)? Ovo su najnoviji detalji
Foto: Profimedia

novi detalji

DANIJEL SA DEČAKOM (11) PIO PIVO PRE SILOVANJA I UBISTVA LENE (10)? Ovo su najnoviji detalji

Za silovanje devojčice optužen je Danijel T. (25), bivši stanovnik doma i đubretar, dok je devojčicu ubio dečak (11)

Objavljeno: 23:45h

Policija u Nemačkoj pokušava da utvrdi šta se sve desilo u noći kada je mala Lena (10) ubijena u učeničkom domu.

Prema pisanju Bilda, istražitelji pretpostavljaju da je Lena umrla između 21 sat 3. aprila i devet sati ujutru sledećeg dana.

Za silovanje devojčice optužen je Danijel T. (25), bivši stanovnik doma i đubretar, dok je devojčicu ubio dečak (11), koji zbog godina ne može biti krivično gonjen.

Tokom te noći, Danijel je navodno ušao u dom kroz otvoreni prozor u kupatilu kako bi pretresao sobu jednog stanara u potrazi za ukradenom robom.

Danijel je navodno sreo dečaka i popio pivo sa njim, rekao je izvor Bilda upoznat sa slučajem. Dodaje da su njih dvojica zajedno gledali i pornografiju.

Zatim je dečak, za koga se zna da ima problema u ponašanju, doveo Lenu iz druge sobe. Tada je navodno Danijel T. pipkao Lenu u intimnoj zoni, što tužilac sada vidi kao silovanje. Nakon toga je Danijel napustio dom.

Dečak je osumnjičen da je zadavio Lenu nakon što su se posvađali. Na vratu devojčice pronađen je njegov DNK, prenosi Bild.

Dečak i Danijel navodno nisu se poznavali pre zločina.

Istraga je pokazala da je Lena bila u toj grupi i u glavnoj zgradi jer je većina stanovnika i odraslih bila na skijanju.

Bonus video: DANIJELI JE POMAGAO NEKO IZ SVETA POLITIKE, A ZNAM I KO! Branislav Lečić o optužbi za silovanje: Smetao sam nekome sa zapada

03:53

DANIJELI JE POMAGAO NEKO IZ SVETA POLITIKE, A ZNAM I KO! Branislav Lečić o optužbi za silovanje: Smetao sam nekome sa zapada

(Espreso/Telegraf)


Uz Espreso aplikaciju nijedna druga vam neće trebati. Instalirajte i proverite zašto!
counterImg

Espreso.co.rs


Mondo inc.