UHAPŠENA MAJKA ŠESTORO DECE! Jedno POBEGLO KROZ PROZOR, a onda se saznalo za PRAVI PAKAO u porodici (FOTO)
Rubi Frank, Foto: PrintScreen/ Instagram/ moms_of_truth

skandal koji trese ameriku

UHAPŠENA MAJKA ŠESTORO DECE! Jedno POBEGLO KROZ PROZOR, a onda se saznalo za PRAVI PAKAO u porodici (FOTO)

Uhapšena je influenserka koja ima šestoro dece, otkriveno kako ih je maltretirala - jedno pobeglo kroz prozor da pronađe pomoć

Objavljeno: 17:28h

Influenserka i majka šestoro dece uhapšena je zbog njihovog zlostavljanja i zanemarivanja. Rubi Frenk, koja je imala YouTube kanal posvećen roditeljstvu sa više od dva miliona pretplatnika, završila je iza rešetaka a ova priča zapanjila je Ameriku.

Rubi je vodila YouTube kanal "8 Passengers" zajedno sa suprugom i šestoro dece, i objavljivala njihove svakodnevne dogodovštine. Ali iza zatvorenih vrata, odvijao se pakao, piše "TooFab".

Influenserka je uhapšena u Juti nakon što je jedno od njene dece pobeglo kroz prozor, i komšije su ga zatekle na ulici sa "otvorenim ranama i izolir-trakom oko ekstremiteta". Dete je tražilo hranu i vodu i izgledalo mršavo i neuhranjeno.

"Stanje maloletnog lica bilo je toliko ozbiljno da je odmah pregledano a potom prebačeno u bolnicu. Policija je dobila dojavu da se u kući nalazi još maloletnih lica u sličnom stanju i izvršila pretres. Pronađeno je još jedno dete sa znacima neuhranjenosti i takođe je prebačeno u bolnicu", saopštila je policija.

U kući su pronađeni i dokazi "vezani za povrede koje je dete imalo", i ukupno četvoro dece stavljeno je pod nadzor socijalnih radnika.

Rubi je sa suprugom Kevinom imala šestoro dece - Šeri, Čeda, Ebi, Džuli, Rasela i Iv. Snimali su se za YouTube kanal od 2015, ali je on početkom ove godine ugašen nakon kritika na račun majke.

Gledaoci su smatrali da je njen način vaspitanja dece i ophođenja prema njima nasilan, a neki od njenih komentara uvredljivi. Po gašenju kanala, započela je podkast sa Džodi Hildebrand, koja je takođe uhapšena.

Najstarija kćerka Šeri se oglasila na Instagramu i napisala samo jednu reč uz fotografiju policijskih automobila ispred kuće - "konačno". Potom je iznela detalje.

"Danas je bio veliki dan. Moja porodica i ja smo presrećni što će pravda biti izvršena. Pokušavali smo policiji i Centru za socijalni rad da skrenemo pažnju godinama i drago nam je da su konačno odlučili da se pokrenu", napisala je ona.

I sestre uhapšene influenserke su se oglasile na mrežama i rekle da je Rubi trebalo davno da bude uhapšena.

"Poslednje tri godine, ćutale smo o našoj sestri zbog bezbednosti njene dece. Daleko od očiju javnosti, pokušale smo sve kako bi mališani bili bezbedni. Rubi i Džudi su uhapšene i to je moralo da se dogodi, sada je prioritet stanje dece", napisale su tri sestre uhapšene influenserke.

Rubi i njen suprug članovi su Crkve Isusa Hrista svetaca poslednjih dana i u svojim videima propagirali su da deca moraju da prihvate "principe istine", inače nisu sposobna za bezuslovnu ljubav i u tom slučaju je u redu da budu "odsečena od porodice". Među drugim primerima sadržaja na njihovom YouTube kanalu su i kazne za decu. Sin Čed morao je sedam meseci da spava na "lejzi begu" za kaznu, dok šestogodišnjoj kćerki nisu nosili užinu u obližnju školu ako bi je zaboravila. Deci je takođe uskraćivan lični prostor, i kažnjavana su bacanjem najdražih stvari ili igračaka ako bi bila nestašna.

Bonus video:

01:59

DECA NAM U SREDNJU ŠKOLU DOĐU SAGORELA Šćepanović: Roditelji ih pritiskaju, gubitak autoriteta u kući SVALJUJU NA NASTAVNIKE

(Espreso/ Mondo)


Uz Espreso aplikaciju nijedna druga vam neće trebati. Instalirajte i proverite zašto!
counterImg

Espreso.co.rs


Mondo inc.