GODINAMA JE IMALA AKNE, DRUGARI SU JOJ SE RUGALI I SVI SU JE IZBEGAVALI: Gledajte samo kako DANAS IZGLEDA... (FOTO)
Kortni Džouns, Foto: Printscreen/TikTok/@courtneyjones5252

NEVEROVATNO!

GODINAMA JE IMALA AKNE, DRUGARI SU JOJ SE RUGALI I SVI SU JE IZBEGAVALI: Gledajte samo kako DANAS IZGLEDA... (FOTO)

Za Kortni Džouns lepota je mnogo više od spoljašnjosti

Objavljeno:

Kortni Džouns (21) se borila sa aknama još od tinejdžerskih dana zbog čega je često bila na meti ružnih komentara svojih vršnjaka. Godinama je patila zbog svog izgleda, a onda je odlučila da hrabro istupi u javnost i na društvenim mrežama pokaže svoj problem sa licem.

- Akne su toliko bolne mentalno i fizički i zbog toga sam rešila da svoj problem podelim sa javnošću na društvenim mrežama - rekla je Kortni.

Kako je ispričala akne je dobila sa 15 godina, zbog čega se našla na meti vršnjaka i bila je izopštena iz društva.

- Jednom mi je neko rekao da odem u prodavnicu i kupim sredstvo za čišćenje lica i kremu, a druga osoba me nazvala "pica lice". To me je veoma povređivalo i rešila sam da svoj problem podelim sa javnošću i ohrabrim sve one koji se bore sa ovim problemom da izađu među ljude i da to nije ništa nenormalno - rekla je Kortni za Džem Pres.

Na društvenoj mreži Tik-tok sakupila je više od 996.000 pratilaca koji je podržavaju. Među njima je mnogo onih koji imaju isti problem kao i ona, imaju probleme sa aknama pa su zatražili savet od nje. Mnogi su joj čestitali na hrabrosti da pokaže svoje pravo lice. Međutim, njen viralan sadržaj naišao je na kritike i loše komentare, ali to nije ništa što ona ne može da podnese.

- Kada su ljudi počeli da traže savete od mene shvatila sam da nisam sama i sa njima sam počela da delim svoju rutinu nege kože. delila svoju rutinu nege kože. Svi zajedno prolazimo kroz to i mnogo je lakše i meni, a i ljudima koji se bore sa istim problemom. Smatram da lepota zaista dolazi iznutra, a ovo je samo površina - dodala je Kortni..

U nedavnom klipu koji ima više od 2 miliona pregleda, Džouns je podelila razne snimke i slike iz perioda pre koje su prikazivale upaljene crvene izbočine i bubuljice na njenom licu, a zatim je oduševila svoje pratioce klipom svoje gotovo glatke kože.

- Ti si pelepa.

- Neverovatno je kako si uspela da rešiš problem.

- Hvala što si uz nas i ja sam uspela da se rešim bubuljica.

-Zahvaljujući tebi izlazim napolje i ne obraćam pažnju na ružne komentare.

- Tvoj kanal je jedan od najpoučnijih - glasili su samo neki od komentara.

Bonus video:

05:29

Skin positivity: Savršena koža ne postoji - svako je lep na svoj način!

(Espreso / Srećna Republika)


Uz Espreso aplikaciju nijedna druga vam neće trebati. Instalirajte i proverite zašto!
counterImg

Espreso.co.rs


Mondo inc.